1886 Dan Kareler Yeni Bi Kac Resim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NumarK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaslar Bildiginiz üzere Gecen Seferki Paylasmıs Oldugum Chaosta Sadece Magelerde Calısıyodu Skiller Bütün Joplarda Aktif Oldu Bi Kac Skill De Düzenleme Yapıldı.Chaosta 2 Adet Sorun Kaldı 1.El Morad Guardian Deity,Karus Guardian Deity Yani Zoneye Girince Char Normal Halıne Dönüşüyo 2. Z Ye Gelmeme Gibi Bir Sorun Var Gerci Lunar bdw vs Zonlerdede Durum Aynı Resimler :) İyi Forumlar Not:asis_21 Teskr Ederim Yardımcı Oldugun İcin Lunar War Yoldaydı geldi :) Npc Yerleri Degısıcek Ve Smd Düzenlenmesi gerekiyo :)

Kayıtlı Üye
files buglarını çözemesekte birilerinin db deki hünerlerini göstermesi birşeyleri fixlemesi güzel. İnsana en azından bir ilham kaynağı oluyor:rolleyes:

Yeni Üye
Güzel :) Helal Olsun :) Database dende birşeyler yapılabiliyormuş demekki.

Hep sourcesiz hiç bir şey yapamazsınız diyenlere güzel bir ders olur :)

Temel Sorunları Çözemiyoruz. Ancak yenilik yapabiliyoruz :)

Kayıtlı Üye
ya mesela chaosta charın eski halıne donmesinin sebebi Texts_us.tbl den die dusunuyorum ebenezere baglı deıl o yuzden yada yanlıs da dusunuyo olabilirm ya ugrasıcam ben daha devamı var :)

Kayıtlı Üye
ya mesela chaosta charın eski halıne donmesinin sebebi Texts_us.tbl den die dusunuyorum ebenezere baglı deıl o yuzden yada yanlıs da dusunuyo olabilirm ya ugrasıcam ben daha devamı var :)

ben texts_us dan yapıcağını sanmıyorum. Clientten değil yaniHönk

bizde bakıyoruz o soruna

Kayıtlı Üye
Sorunları Hani Fixleye Bildigim Kadar Fixliycem Ekleye Bildigim Kadar Eklicem Sonra Paylasıcam Ama Sımdlık Fotolara Bakın :)

Kayıtlı Üye
src yok benmde tek ıstedıgım np gelmesede olur chaos bdw lunar war da attak sorunu var onu duzletmk :)

Üst Alt
Reklam
Reklam