ne diyek amkMerhaba Değerli KO-Cüce Ailesi ( Bu 19xx server fileslerle baya bi uğraştım yanlız zamanım ve bilen biliyorkı şu aralar KO-Cüce 'ta bazı hatalar cıkıyor o yüzden dolayı uğraşmayı bıraktım bazılarınız şimdi dicek kı ne eksıklerı var bir cok eksiği giderildi pk homeko tarzı bi server acabileceğın bir filestir tabiki %100 sorunsuz dicek hiç bi files yok piyasada şimdiden kolay gelsın hepinize..
Not: Düzgün cevap atın yeterlıdır ( ++++++++ asdasd ) gibi yorum atan üyelere süresiz ban atılacaktır..
![]()
![]()
![]()
DOWNLOAD / INDIRME LİNKLER
[Hidden content]
bir adam gibi saglam dosya koyan yok yaMerhaba Değerli KO-Cüce Ailesi ( Bu 19xx server fileslerle baya bi uğraştım yanlız zamanım ve bilen biliyorkı şu aralar KO-Cüce 'ta bazı hatalar cıkıyor o yüzden dolayı uğraşmayı bıraktım bazılarınız şimdi dicek kı ne eksıklerı var bir cok eksiği giderildi pk homeko tarzı bi server acabileceğın bir filestir tabiki %100 sorunsuz dicek hiç bi files yok piyasada şimdiden kolay gelsın hepinize..
Not: Düzgün cevap atın yeterlıdır ( ++++++++ asdasd ) gibi yorum atan üyelere süresiz ban atılacaktır..
![]()
![]()
![]()
[Hidden content]
hiHello Dear KO-Dwarf Family (I have struggled with these 19xx server files, only my time, and who knows, there are some errors in KO-Dwarf right now, so I stopped trying, some of you are now saying what they are missing, a lot of shortcomings have been fixed pk homeko style bi server It is a file that you can open, of course, it will be 100% trouble-free, there are no files in the market, it's easy for you all..
Note: It is enough to give a correct answer (++++++++ asdasd) members who comment will be banned indefinitely..
![]()
![]()
![]()
DOWNLOAD / DOWNLOAD LINKS
[Hidden content]
deneyelimMerhaba Değerli KO-FOX Ailesi ( Bu 19xx server fileslerle baya bi uğraştım yanlız zamanım ve bilen biliyorkı şu aralar ko-fox 'ta bazı hatalar cıkıyor o yüzden dolayı uğraşmayı bıraktım bazılarınız şimdi dicek kı ne eksıklerı var bir cok eksiği giderildi pk homeko tarzı bi server acabileceğın bir filestir tabiki %100 sorunsuz dicek hiç bi files yok piyasada şimdiden kolay gelsın hepinize..
![]()
![]()
![]()
[Hidden content]