20xx Geliştirmek İçin Proje Grup Kurma Kararı Aldım Çünki Tek Çalışmakla Grup Çalışması Arasında...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan komax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Öncelikle Herkeze İyi Oyunlar İyi EGLENCELER

2039 DATABASE VE SERVER FİLESİ GELİŞTİRMEYE BASLADIM KENDİM

Skype Adres ulaşmak isteyenler : ko-destek1

++C DİLEMESİ VS ANLIYORUM VE GRUBUMUZA KATILCAK ARKADAŞLARINDA ANLAMASI LAZIM AZ ÇOK

BİŞEYLERİN UCUNDAN TUTMASI LAZIM DİE DÜŞÜNYORUM

ÖZELDEN BANA ULAŞA BİLİRLER VE ŞİMDİ YAPTIKLARIMI VE TANIMLARINI VE Bİ ÇOK FOTO EKLİYEMİYCEM CSW KADAR SUAN FİXLEDİM

Resimler

qY14yB.png

Nq65GQ.png

ZDgLzg.png

n7VAN5.png

7kEo1P.png

b5AlEG.png

0qj7pR.png

yM8Pp9.png

pgqRNJ.png

8g0lLA.png

2gm2oL.png

ZDgLjg.png

4gDJOG.png

Xvyzjk.png

og2Mab.png

62QzB0.png

qY3XkZ.png

b5jo7m.png

vEmBvr.png

OqkXXA.png

og2MMR.png

CSW SAVAŞI SORUNSUZ HALE GETİRİLDİ

Ko-FOX.COM Aliesine Teşekür ederim

Kayıtlı Üye
Cevap: 20xx Geliştirmek İçin Proje Grup Kurma Kararı Aldım Çünki Tek Çalışmakla Grup Çalışması Arası

gunceldirrrrrrrrrrrrrrrr

Kayıtlı Üye
Cevap: 20xx Geliştirmek İçin Proje Grup Kurma Kararı Aldım Çünki Tek Çalışmakla Grup Çalışması Arası

Bu işlerden anlasaydım kesinlikle beraber çalışmak isterdim.Ancak sizden bir isteğim olacak, KO-FOX'da yeni üyelik açmış olsamda baya bir süredir takip ediyorum ve burda eline geçen herşeyi paylaşıyorlar yetkililer özellikle.Sizden de böyle bir sağ duyu bekliyorum geliştirilmiş versiyonu paylaşmak gibi.Sonuçta KO-FOX olmasa bu versiyonuda elde edemeyecektiniz.

Teşekkürler.

Kayıtlı Üye

Neyi kendin yaptın ?

Paylaştığın resimlerdeki dosyalar benim dosyalarım canım.

Kayıtlı Üye

bu 1 ko fox paylaştıgı dosyalar terry sen dosyalar :D dediyin fll buglu dosyaydı bu 2 ve bir çok sey sana saya bilirim ama zaman harcıyamam sen düşüncenede saygı duyarım iyi günler

Kayıtlı Üye

Neyi kendin yaptın ?

Paylaştığın resimlerdeki dosyalar benim dosyalarım canım.

Bu salağı kaideye alıp cevap vermişssin ama bu can sara denilen dangalak herif :D birde kendine site açmış satışını yapıyor bunların bilmiyormusun :D

Kayıtlı Üye

can sara die birini tanımıyorum dangalak lafınıda çocuk coluk oldugun beli zaten sana ifade bile kulanmaya gerek duymuyorum benim ..

Kayıtlı Üye

gasdasdas güldüm, foruma yeni başladım ama anlaşıldığı üzere tamamen Terrynin dosyaları :)

Kayıtlı Üye

super yapmışsın krdesim kolay gelsın birazda 20xx kurmaya calışanlara yardım edersniz super olur sevaptır :D

Yeni Üye

Bu benim db nin almış ahh sen mi yaptın ahh sanmiyorumm..

Kayıtlı Üye

this guy is misleading, he says sell 20xx files, but after the payment sends you fake files, full of bugs, is an arrogant, lying face

Üst Alt
Reklam
Reklam