- Konu Yazar
Özgün geliştiriciler yıllardır 3DMax/Maya programlarını kullandılar ve hala kullanmaktalar.
Ancak geçmişten bu yana halen "Knight Online World" hakkettiği biçimde geliştirilemiyor diye düşünmekteyim, elbette çabalayan Knight Online severler çoktur ancak bu işi %100 kâr gütmek için yapmaktansa en azından %1 oyunun gelişmesini düşünen insanların da olduğunu görebilmek iyi birşey aksi halde %100 kâr hayal edenlere acıyorum...
Uzun yıllar WoW ve LOTRO PvP ile uğraştım ve uğraşıyorum.Ancak Knight Online PvP gelişmelerini de kısmen takip ediyorum ve bu işe gerçek emek veren şahıs olarak TEK KİŞİYİ gösterebilirim.Onu da zaten bilen bilir.
Demek istediğim ; sürekli aynı yemeği ISITIP ISITIP masaya koyduk(daha doğrusu yapımcılar koydu).
Klişe'nin ardı arkası kesilmeden piyasayı "Ko PvP" tanımından soyutlayarak belli kalıplara koyduk.
Bunlar ; PK - HomeKo - MyKo vesaire... oldu, ha birde 80/83/85 | +5 +10 | +3 +8 gibi saçmalıklarda cabası.
"Alışmış, kudurmuştan beterdir" misali zamanında nasıl direttilerse bunları "herkes" benimseyerek oynamaya başladı ve hala oynuyor diğer PvP oyun camiaları aldı yürüdü KO hala aynı yerde sayıp durdu vay efendim yeni myko server, yeni homeko falan filan.
Bu kadar felsefe ve kısmi ironi yeter sanırım. :hiddenswear:
Hedefim ; adım adım, forum üyelerine "Ko PvP"yi sadece DB editlemekten başka şeyler de yapacağını aşılamak ve öğren-uygula adı altında emeklerini nasıl koruyacaklarını ve bu işin sonsuz gelişime ve hayal dünyasına açık olduğunu bildirmekle beraber. %100 - %99 - %bilmem kaç Fix saçmalığından ve oyun içi açıklardan nasıl mantık yoluyla kurtulacaklarını forum aracılığıyla, gerek canlı skype görüşmesiyle, gerek alpemix&teamviewer aracılığıyla uygun oldukça benimseterek, bilen-bilmeyen şekli konuşma yoluyla değil iki Knight sever olarak aktarmaya çalışacağım.
İlk olarak "GRAFİKSEL TASARIM" konusuna değinip, bir kaç paylaşım yapıcağım.
(bu noktadan itibaren DERS vericeğimi düşünenler hemen onu unutsun çünkü öyle birşey olmayacak, internette derya/deniz bilgi paylaşımı mevcut).
Yapmanız gerekenler ;
*Aşağıda ki paylaştığım 3D Model kılavuz ve bilgilendirme yerlerini inceleyebilirsiniz.
*Ekstra olarak N3PMesh Converter programını da indirebilirsiniz ve inceleyerek uygulamalar yapabilirsiniz(Knight için biçilmiş kaftan).
*Farklı çeviricileri de internette bularak deneyebilirsiniz.
Mesh çevirici olarak kullanabileceğiniz, güzel bir site
Burada bulunan gizli verileri görebilmeniz için önce yanıt vermelisiniz.
Layar 3D Model Converter Programı ile yapılan çalışma resimleri
Resim 1
Resim 2
Resim 3
Resim 4
Resim 5
Resim 6
N3PMeshConverter Src Download Link (mediafire)
Resim 1
Resim 2
Resim 3
EKSTRA BONUS OLARAK ;
gif kalitesine takılmayın, gif yaptığım sitenin kalitesizliği
(Görenler için, sormadan cevaplıyım ; evet Warrior'da light feet ve minör skill'i var)
Esen kalın.