!_Düşünce_! Teleport Gate

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan X1E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

X1E

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar ;

Şu Eslantta Çıktığımız Kapı Gibi , Stili Aynı Olan Bir Giriş Teleport Gatesi Yapabilirmiyiz ?

wl7guv.jpg

Administrator
Yönetici
Yönetici
client taraflı oldugunu düsünüyorum ben cünkü smd de herhangi bi event yok,

oraya yaklasılınca yapılan bi kontrol var ve zonechange istegi yolladıgını düsünüyorum

under the castledede benzeri bi gate var o smd ile yapıldı ama bunun smd ile baglantısı yok nedense

X1E

Kayıtlı Üye
Mert ve Tamer İlginize Teşekür Ederim :)

Peki Under Castledeki Teleport Gate Gibi Bi Teleport Gateyi Nasıl Yapabiliriz ?

Kayıtlı Üye
bunun mantığıyla wall hackde fixlenebilir +18xx ler bittikten sonra hapis sistemi gibi dağa cıktıgı gibi maradona atması gibi:D

Administrator
Yönetici
Yönetici
atak ve databaseden event okuma kordinata gitme olayı tile ile alakalıymıs evet

bu tileları madem ebenezer okuyor, tile 0 cıkıntılı yerler ve duvarlar olduguna gore wall hack kontrolu yapılabilir kolayca

ama aynı smd lerin kullanıldıgı farklı maplarda sorun yaratır bunun icinde ekstra map filtreleme eklenmesi gerekir

Faruk Peki Bu Cleaver Görevindeki Gateleri Smd ile Ekliyorum ama Gozukmuyorlar. X,Z Uzantisi Tamamda Y mi Ne vardi Yükseklik onu cozemiyorum. Ya ondan Kaynaklaniyor gozukmemesi yada Database , Client ile bi iliskisi olmasi lazım ? Bi Ayrıntılı Sekilde Anlatırmısın Sunu. 1299 Üzerinden Denedim. Anvilde Ayni Sekil Lüfer & Emc Ekleyeyim dedim Gozukmedi. Su Smd olayini cözebilsek güzel seyler cıkacak ortaya.

Administrator
Yönetici
Yönetici
Gmlerde takılıyor denedim. Çok riskli

ebenezerden yapıyorsan sonucta ebenezerde userin authoritysi var bi if eklenicek o kadar

---------- Yorum eklendi 07:29'da ---------- Önceki yorum 07:29'da ----------

Faruk Peki Bu Cleaver Görevindeki Gateleri Smd ile Ekliyorum ama Gozukmuyorlar. X,Z Uzantisi Tamamda Y mi Ne vardi Yükseklik onu cozemiyorum. Ya ondan Kaynaklaniyor gozukmemesi yada Database , Client ile bi iliskisi olmasi lazım ? Bi Ayrıntılı Sekilde Anlatırmısın Sunu. 1299 Üzerinden Denedim. Anvilde Ayni Sekil Lüfer & Emc Ekleyeyim dedim Gozukmedi. Su Smd olayini cözebilsek güzel seyler cıkacak ortaya.

o mapların orjinal smd leri bulunuyor zaten neden ugrasıyorsun

MAP.rar

ayrıca 15XX versiyonunda vardı sadece lufersonda ve elmorad da anvil, opd de object olarak ekli olmazsa ve id si, kordinatı yanlıs olursa gorunmez

http://img259.imageshack.us/img259/9559/humanx.jpg

http://img714.imageshack.us/img714/3424/karusb.jpg

ben 1534 ün opd sini kullanmıstım burda

Tamam ekliymis yanliz bunlarida dedigin gibi opd ve object ile göstermek lazım.

Tamer soyle bi soru sorayim Npc olarak eklendiginde Databaseye Ekleniyor ve Gate Sekilleri var gozukuyorlar yanliz smd olarak eklersek gozukurmu ?

Administrator
Yönetici
Yönetici
Tamam ekliymis yanliz bunlarida dedigin gibi opd ve object ile göstermek lazım.

Tamer soyle bi soru sorayim Npc olarak eklendiginde Databaseye Ekleniyor ve Gate Sekilleri var gozukuyorlar yanliz smd olarak eklersek gozukurmu ?

evet orjinal yani var, 1397 sohu linux fileslerinin yanında felankor odasının ve çin item zonesinin (Dark land) orjinal smd leride bulunuyo

Administrator
Yönetici
Yönetici
cözülcek bisey yok aslında cogu seyi twostarsın editoru decompile etmesi ile fonksiyonları kullanıp bunlar sayesinde yaptıgı bi gercek ayrıca ko sourceler icerisinde bulunan ebenezerdende bakınca anlasılıyor neyin ne oldugu

Faruk senin 13xx versionunda yaptigin yeni maplar vardi bi sitede görmüstüm 1299 olarak yeni mapler yapabilirmiyiz ? varsa elinde n3me yi atarmisin .n3m uzantisiydi heralde.

Administrator
Yönetici
Yönetici
he faruk o zones.tbl olayı neymis merak ettim ben o tbl de zone ability ve boyutundan baska bisey goremedim ordan neyi degistirince giriyomus kuslar soyledi :D

Administrator
Yönetici
Yönetici
Yok karıştırmışsındır. Event editörün resimleri idi onlar n3skyları değiştirmiştim jpkomuydu krkomuydu neydi onda gelen yeni patch idi zonelerin hava atmosferleri felan değiştirilmişti değişik gelmiştir sana. Bu muydu gördüğün?

---------- Yorum eklendi 08:25'da ---------- Önceki yorum 08:23'da ----------

Nasıl anlamadım

mert soyledi zones.tbl de oynayıp orjinal zoneleri okutuyormussun diye

Üst Alt
Reklam
Reklam