Admin Bakabilirmi lütfen başka bir sitede dolandırılma hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Merhaba iyi günler. Skype ekledim ama buradan konuyu açmamızı söylediler.

Başka bir sitenin ismini vereceğim sorun var ise lütfen mod'lar tarafından kaldırılsın!

Dün akşam itibari ile birisi tarafından dolandırıldım. O kişiye ko-cüce sitesi tarafından ulaşmıştım.

Ko cücedeki şikayetimin genel anlatımı: Tıkla

Şikayet başlıgında demirbilişim'de yazıyor ama onlar ile alakası olmadıği ko-cüce yetkileri tarafından onaylandı oranın mod'ları o yazıyı kaldıracak.

Neyse;

Ko-cüce yetkililerinden rica ettim ve ip bilgilerini vermelerini ve banlanmasını istedim. Ve isteklerim oldu ip bilgilerini aldım ve kullanıcı banlandı.

bu kişi yaklaşık 1-2 hafta önce buradan da banlanmış kullanıcı adının bodomm & cansara olma ihtimali yüksek. Demir bilişimde şikayet konusu saten var.

KISACA ÖZETLERSEK YETKİLİ ARKADAŞLAR; ELİMDE 2 ADET İP VAR RİCA ETSEM KAYITLARNIZA BAKARMISINIZ BU İP ADRESLERİ ŞUAN KULLANILIYORMU? BANLANDI İSE DAHA ÖNCEDEN BU İP İLE KAYIT ALINMIŞ MI?

İP ADRESLERİNİ ÖM'DEN İLETEBİLİRİM.

@LongTurk

Teşekkürler iyi günler.

Kayıtlı Üye
Cevap: Admin Bakabilirmi lütfen başka bir sitede dolandırılma hakkında

Yaklaşık olarak buradan 1 yada 2 hafta önce banlandığını duydum öğrendiğim kişi kullanıcı adını hatırlamıyor.

Ama rica etsem ben size yetkili birine ip adresini versem bakabilir mi? bu ip adresi ile kayıt olunmuş,banlanmış vb. bi hesap varmı diye?

Kayıtlı Üye

Bende sizin gibi bir kullanıcıyım, yönetici arkadaşlarımız konuyla ilgilenecektir ancak: kişisel bilgiler 3. kişilere pek sunulmamaktadır, ayrıca proxy ve dns yaygınlaştıgı için günümüz şartlarında ip adresi yeterli delil vs. olarak görülmemektedir. Kaldıki ttnet tarafından birçok internet kullanıcısı dinamic ip adresi tanımlanmaktadır, dolayısıyle siz ip adreslerinizi LongTurk isimli yönetici arkadaşımıza özel mesaj olarak atabilirsiniz, eger bu iplere uyan static userler var ise belirlenecektir. Saygılarımla

Kayıtlı Üye

anladım, umarım ilgilenirler evet vericeklerini sanmıyorum elimde bu siteden olan birşey yok çünki. ben onara ip adresini vereyim onlar sadece bu ip adresi ile ilgili birisi var yada banlanmış yada yok desin bu kadar.

Bodom1992 cansara database databasee cenk01 ve bu şahsın diğer üyelikleri banlandı süphelendiğiniz ip adresi varsa özelden atın kontrol edeyim

Konu Şikayet ve Öneriler bölümüne taşınmıştır.

Kayıtlı Üye

ö.m olarak gönderdim hocam ip adreslerini teşekkür ederim.

Kayıtlı Üye

Şimdi farklı bir hesap adıyla devam ediyor dolandırcılıga. ko-cucedeki nicki "ko-destek" konularındaki web linklerine bakarsanız kullanıgı resim ve videolar aynı burdan anlayabilirsiniz. Keyifli oyunlar dilerim

Kayıtlı Üye

Ko-cuce'de gene aynı duzenbazlıga devam etmektedir. Yeni nick 'ko-destek' nerden anladın derseniz fake sunu firmasında bulunana resimler ve tanıtım konularındaki benzerlikten ayrıca kisisel banka hesaplarıda birbiriyle aynıdır zaten kendi adına hesabı yok muhtemelen 18'den kücük. Bayan adı kullanıyor hesaplarında teb garanti ziraat bankalarını kullanıyor 1-2 tane hesıba usko alısveris sitelerinin hesaplarına ait anlıcagınız ergen :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam