Admin , MOD , ÜYE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Sanırım artık paylasım zamanı geldı .Yaz'ın bu sıcaklıgında ınsanlara yardımcı olmak adına

Herkesden 1 paylasım ıstıorum , herkes armutun iyisini yiyo ama kimse armut ısmarlamıyor.

Yani diyecegim şu ki forumda takılan arkadaslar ve admınler , modlar Güncel paylasım yapsınlar .

Hiç kimse görevini yapmıor mod olsun admin olsun . Modların bısıelr yapması lazımkı bızlerde gaza gelıp bısıler yapak

Ben basladım şimdiden

Keyifli Forumlar​

Leonid4S KO-FOX

Kayıtlı Üye
Cevap: Admin , MOD , ÜYE

Haklı bir yorumda bulunduğunuz çok açık.

Gerekli tedbirleri biz de alıp, belirttiğiniz gibi uygulamalarımıza başlamış bulunuyoruz.

Şikayet ve öneriniz için teşekkürler, iyi forumlar.

Kayıtlı Üye

Dostum emin ol su moderatorlerin hepsi paylasım yapiyo forum la ilgileniyo hayir anlamiyorumki bi rutbe bu kadarmı onemli siz paylasımı rutbeye goremi yapiyosunuz :@ ?

Kayıtlı Üye

arkadaş zaten onu demek istememıs enes kardeş sen bıraz okursan detaylı anlarsın zaten her zaman moderator admin vs daha güzel paylaşım yapması lazım 2-3 paylaşım yapıp geriye çekilmemeli daha güzel daha özel paylaşımlar yaparsa bızde o yapanlardan örnek alarak daha güzel paylaşımlar yapabılırız.

Kayıtlı Üye

arkadaş zaten onu demek istememıs siz mod admin vs daha özel daha güzel paylaşımlar yapaarsanız bizim içinde daha iyi olur sizden esinlenerek bizde güzel paylaşımlar için daha çok ugrasırız enes arkadasımız biraz detaylı okursan anlıcaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam