Alım satım ve ban cok onemlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
http://ko-fox.com/dedicated-vps-hos...ng-oyun-sunuculari-datacenter-hizmetleri.html ONCELIKLE BU KONUDA YSE BELGESI YOK VE NORMAL SARTLAR LATINA KONUN KABUL EDILMEMESI GEREK . YSE BASVURU YAPILMASI BIRSEYI DEGISDIRMEZ VE BUNUN GEREGININ YAPILMASINI ISTIYORUM

IKINCI KONU :

YomMoO ADLI KULLANICIMIN SEBEBSIZ YERE BANLANILMASI BAZILARININ CEKEMEMEZLIGI BUNUN HAKKINDADA GEREKLI OLANIN YAPILMASI ISTIYORUM .

HAYIRLI FORUMLAR . .

Cevap: Alım satım ve ban cok onemlı

Esir Bilişim Web Hosting Vds Vps DataCenter Hizmetleri - ADLI ALIM-SATIM KONU SAHIBINE GEREKLI UYARI YAPILDI . UYARI DIKKATE ALINMADIGI TAKDIRDE KONU COP KUTUSUNA TASINACAKTIR. Bu tur konularda bız gereklı onlemlerı alıyoruz sız gönlünüzü ferah tutunuz.

YomMoO ADLI KULLANICI Süreli ceza yemiştir. Ve ban süresi bitmiştir.Forum kurallarına uyuldugu takdırde bu tür cezalara magdur kalmayacaksınız.

Kayıtlı Üye
Cevap: Alım satım ve ban cok onemlı

YSE Belgesi Dediğin Şey Gidip 3 4 Günde Cıkartıyorsun + Herkez Alabiliyor. Bedava Dimi Kardeşim ? Herkez Cıkartabiliyor Bu YSE Dalgasını Gidip Vergi Numarası Cıkarsana bakalım Vergi Levhası Alsana Bakalım. Konu Altına ben Belirttim... isteye Fatura Keserim. Sıkıntı Yok... Konu Kapanmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam