Farm Server AlemGame GM Oyundan Anlamıyor Beni Koxp İlan Ediyor Sonra Direk banlıyor SAÇMALIK!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mad_1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye

AlemGame'de betadayım ve beni herkez tanır ve sağlam clanlarından birisinin üyesiyim. bugün serverda baya bir okçu team ile sayfalar attık, delinin bir tanesi güzel bir kardeşimiz Yedirememiş Pt Full Diyorum Hala Al benide kasın diyor. en sonunda gm'e hile diye ifşalamış ve team'dan da sadece ben banlandım arkadaşı almadık diye nasıl bir şey yarattıysa bu arkadaşa sonra gm'e yazdım bakın neler yaşadık. hep birlikte bakalım.
Arkadaş GM '^likten sadece nasibini almış fakat, Server Files İşiyle, Server'in kurulumu hakkında, Nasıl İşleyişi Hakkında Gram Bilgisi Yok. Hile Olduğumu Kanıtla diyorum Bana log Atın Diyorum. ( UPGRADE İTEM LOGLARININ FOTOSUNU ATIYOR Saçma Saçma Şeyler. Bu Saçmalık Böyle Hep Mi Olacak Ayın 26'sında açılacak server 'a şimdiden başlamalı mıyız? Daha Başlamadan Koxp Damgası Yiyerek Direk Banlamak Nedir? Beta'da olsa np kasıyoruz. sonuçta. buda bir emek. adam seni izlemedim loglardan baktım diyor. daha server vds'sine ulaşımı yok alt tarafı bir gm'sin yani direk ban atmak da ne bileyim bir tuhaf. Bilgin Yok Bu İşlerden madem anlamıyorsun neden banlıyorsun ilk önce bi otur izle. banlıcaksan öyle banla bir userin lafına göre adam banlanır mı yahu :@

3650

3651
3652
3653
3654
3655
3656
3657
3658

Üst Alt
Reklam
Reklam