APEXKO.COM | v2098 LIGHT FARM | ÜCRETSIZ GENIE | BETA [12 Aralık] | OFFICIAL [19 Aralık]

Aesteris

Kayıtlı Üye
Reaction score
0

--- Resmi açılış tarihi ---

official-launch.gif

--- Beta açılış tarihi ---

beta-launch.gif

--- Links ---

--- Premium Bilgileri ---

te6fdlG.png
tqR97A3.png
hXmARzn.png

Eğer başka sorularınız varsa, sormak için tereddüt etmeyiniz!

Okuduğunuz için teşekkürler. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Cevap: [v20xx] Apex KO || 100% USKO 20xx || BETA 24 NISAN

where is open beta.

Açık beta 24 Nisan Türkiye saati ile 20.00' da aktif olacaktir.

Afedersiniz de, siz ki TÜRK'leri sevmeyen ( sırf sevmediğiniz için bir de kendi forumunuzu bizlerin erişimine kapatan ) birileri olarak, neden gelip serverınızı burada tanıtıyorsunuz ?

Afedersiniz de, siz ki TÜRK'leri sevmeyen ( sırf sevmediğiniz için bir de kendi forumunuzu bizlerin erişimine kapatan ) birileri olarak, neden gelip serverınızı burada tanıtıyorsunuz ?

Öncelikle merhaba, size bu yazıları yazan kişinin hangi millete mensup olduğunu zannediyorsunuz? Bizzat ben Türk'üm ve arkadaşların böyle bir tutumları yoktur. Böyle atıflarda bulunacaksanız rica ediyorum kanıt gösterin. Örneğin: Bu adamlar Türkleri sevmiyor bakın bu yüzden gibi aksi halde böyle mesajlara bir daha cevap vermeyeceğim. Asıl konuya gelirsek şuan forumu düzenleme aşamasındayım. Hala İngilizce yama notları ve sunucu güncellemelerini çeviriyorum aynı şey İspanyolca dili içinde yapılıyor. Bu sebeple belki zaman zaman foruma erişim kaybı yaşarsınız ancak Türk oyuncuları sevmemek, onları forumdan mahrum bırakmak bunlar gülünç şeyler. Foruma bağlanmaya çalışırken verilen hatayı bize gönderin yardımcı olmaya çalışırız.

Öncelikle merhaba, size bu yazıları yazan kişinin hangi millete mensup olduğunu zannediyorsunuz? Bizzat ben Türk'üm ve arkadaşların böyle bir tutumları yoktur. Böyle atıflarda bulunacaksanız rica ediyorum kanıt gösterin. Örneğin: Bu adamlar Türkleri sevmiyor bakın bu yüzden gibi aksi halde böyle mesajlara bir daha cevap vermeyeceğim. Asıl konuya gelirsek şuan forumu düzenleme aşamasındayım. Hala İngilizce yama notları ve sunucu güncellemelerini çeviriyorum aynı şey İspanyolca dili içinde yapılıyor. Bu sebeple belki zaman zaman foruma erişim kaybı yaşarsınız ancak Türk oyuncuları sevmemek, onları forumdan mahrum bırakmak bunlar gülünç şeyler. Foruma bağlanmaya çalışırken verilen hatayı bize gönderin yardımcı olmaya çalışırız.

Ya bıraksana Allah aşkına, kendinde biliyorsun Türk'lere erişimin olmadığını, twostars'ında Türkleri sevmediğini ve onun getirdiğini. Kanıt olarak bu forumdaki herkesi gösterebilirim, hangisi girebiliyor

Google Translate haricinde forumunuza ?

Al Sana girilemediğinin kanıtı.

yUHX8oY.png

Buda Translate sağolsun.

TpeSsuz.png

Ya bıraksana Allah aşkına, kendinde biliyorsun Türk'lere erişimin olmadığını, twostars'ında Türkleri sevmediğini ve onun getirdiğini. Kanıt olarak bu forumdaki herkesi gösterebilirim, hangisi girebiliyor

Google Translate haricinde forumunuza ?

Oncelikle sunu belirtiyim bu apexko nun tanitimi. Bu sebeple ben apexko forumundan bahsettiginizi sandim. Snod konusuna gelirsek olay aynen soyle: Turkiyeden bir grup sahis devamli bir sekilde saldiriyi surdurdugu icin biz degil sunucuyu hostlayan sirket bunu yapti. Twostars isteyerek Turkleri forumdan engellemedi. Birini suclamak istiyorsaniz saldirilari yapan ve surdulerinleri suclayin. Diyebilirsiniz ki neden actirmadiniz? Denedik. Ancak sirket bu talebi reddetti.

@Terry guzel kardesim KO-FOX varken neden snoxd'a girmek istiyosunki onu anlamadim. Adamlar senin yapamadigini yapti diye bukadar'da hirs'a gerek yok. Onlar yapmis 20xx'i bizede tebrik etmek kalmis veya tebrik etmek istemiyorsanda susucaksin. Adamlari sevmiyosan onlarin forumuna girmeyi neden bukadar çok istiyosun onu anlamadim onlara okadar çok mu ihtiyacin var bi 1299 server editlemek için ?

Bu demek oluyor ki yakında v20xx server filesleri ortalığa iyicene yayılacak ve 12xx devri büyük ölçüde azalıcak

@Terry guzel kardesim KO-FOX varken neden snoxd'a girmek istiyosunki onu anlamadim. Adamlar senin yapamadigini yapti diye bukadar'da hirs'a gerek yok. Onlar yapmis 20xx'i bizede tebrik etmek kalmis veya tebrik etmek istemiyorsanda susucaksin. Adamlari sevmiyosan onlarin forumuna girmeyi neden bukadar çok istiyosun onu anlamadim onlara okadar çok mu ihtiyacin var bi 1299 server editlemek için ?

Sana ne oluyor onu anlamadım.

Ben onlara sadece sevmediğiniz insanların forumunda konunuzu paylaşıyorsunuz, neden para önemli tabi :)

Ben hırslanmadım ben yapacağımı yapıyorum adamların bilgisine lafım yok. Yaparlar helal olsun yapmışlar da. Ben bu adamları eskiden beri tanıyorum zaten.Senin derdin nede laf yapıyorsun burda.

Sana ne oluyor onu anlamadım.

Ben onlara sadece sevmediğiniz insanların forumunda konunuzu paylaşıyorsunuz, neden para önemli tabi :)

Ben hırslanmadım ben yapacağımı yapıyorum adamların bilgisine lafım yok. Yaparlar helal olsun yapmışlar da. Ben bu adamları eskiden beri tanıyorum zaten.Senin derdin nede laf yapıyorsun burda.

Burdaki yöneticiler izin veriyor tanitim yapmalarina sen kimsinki karisiyon adamlara ?

Burdaki yöneticiler izin veriyor tanitim yapmalarina sen kimsinki karisiyon adamlara ?

Ben sıkıntımı dile getirdim onlarla muhattab oluyorum. Sen neyin peşindesin,hayır anlamadığım adamlar sırf 1-2 şerefsiz için Türk olanlar giremez diyor forumlarını kapatıyor, sen bunlara laf etmeden gelip bana laf ediyorsun. Belli oldu tarafın zaten. Neyse iyi akşamlar.

Türk milletini forumunda istemeyen kişi iş çıkar meselesine gelince Türk forumlarından oyuncu toplama çalışmaları...

Ne yaman çelişki...

Merhabalar;

Siteye erişimin saldırılar sonucu kapatıldığı açık bir dille belirtilmiştir. @Terry diyorsun ki: "Bir kaç şerefsiz yüzünden Türkler giremez diyorlar..." Peki bu önlemi alan kim? Sunucu şirketi kaldı ki Türkler'de bir deyim vardır: "Kurunun yanında yaşta yanar!" Dolayısıyla bir kaç kişinin yaptığı saldırıcı sonucu, sunucu şirketinin de almış olduğu önlem bir çok kişiyi vurdu;

Herhangi bir sunucu şirketinde dosyalarınızı barındırıyor olsanız ve sürekli belli bir ülkeden saldırı alıyor olsanız sizin ve/veya sunucu şirketinin tutumu ne yönde olur?

+++++++++++++++++++

▃ ▃ ▃ ▃ ▅ ▆ █ -► Khaos-Ko ◄- █ ▆ ▅ ▃ ▃ ▃ ▃

✓ Bu Akşam Acılıyor (Beta Sürecine Giricez..)

✓Facebook:https://www.facebook.com/pages/Khaos...c_location=ufi

✓1453 Versiyon -

✓ATA BİNME -

✓OSMANLI MARADON -

✓UTC İTEMLERİ -

✓UTC EVENT -

✓USKO CZ -

✓KOXP VE TBL NİN ADINI UNUTTURAN BİR SERVER...

✓USKO SKİLLER VE EFFEKLER EŞİT PK SERVER

✓**BETA** SÜRECİ BAŞLIYOR SAYFAYI BEĞENELİM CLİENT İNDİRELİM... ÖMÜRLÜK SERVER SİZLERİ BEKLİYOR ..

✓Sayfayı Begenmeyi Unutmayınız. !!!1!!!!

++++++++++++++++++++++++++++++

â–ƒ â–ƒ â–ƒ â–ƒ â–… â–† â–ˆ -â–º Khaos-Ko â—„- â–ˆ â–† â–… â–ƒ â–ƒ â–ƒ â–ƒ

✓ Bu Akşam Acılıyor (Beta Sürecine Giricez..)

✓Facebook:https://www.facebook.com/pages/Khaos...c_location=ufi

✓1453 Versiyon -

✓ATA BİNME -

✓OSMANLI MARADON -

✓UTC İTEMLERİ -

✓UTC EVENT -

✓USKO CZ -

✓KOXP VE TBL NİN ADINI UNUTTURAN BİR SERVER...

✓USKO SKİLLER VE EFFEKLER EŞİT PK SERVER

✓**BETA** SÜRECİ BAŞLIYOR SAYFAYI BEĞENELİM CLİENT İNDİRELİM... ÖMÜRLÜK SERVER SİZLERİ BEKLİYOR ..

✓Sayfayı Begenmeyi Unutmayınız. !!!1!!!!

Konuya yapılan yorumları okuyordum

Arkadaş bu ne :D git reklamını yapacaksan konu ac

1- Ata binme bu ne metin2 mi oynuyon

2- Ömürlük diyon facebook sayfası yanlış bile

bu arada Apex KO kardeş serverinda başarılar

Başarılar

++++++++++++++

Geri
Üst Alt
Reklam