Battlefield 4 [ Gözlerinize İnanamıyacaksınız ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Roi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Roi

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar;

Geçenlerde Evkur'a gittim orda TV'leri incelerken bi video gördüm ilk başta film sandım sonra ekranda silahın aimini gördükten sonra gözlerime inanamadım ve yanımdaki arkadaşıma "Eğer bu oyunsa kafama sıkarım." dedim ve heyecanla izlerken sonunda Battlefield 4 Coming Soon 2017 yazısını görünce şok geçirdim.Oyun tamamen gerçek insanlar ve gerçek haritalar ile çekilmiş en ufak bi animasyon yok oyunda grafikler tamamen gerçek hayattan alıntı.

Galiba ilerde çocuklarımız böyle oyunlar oynayınca "Bizim zamanımızda oyunlar böyle miydi ? Biz Call Of Duty 6 çıktığında grafikleri çok gerçekci diye inanamamıştık şimdi siz böyle oyunlar oynuyorsunuz :D" dicez :D arkadaşlar gerçekten muhtesem bi oyun gibi gözüküyor 2017yi sabırsızlıkla bekliyorum ama galiba bu oyun için 32 gb RAM 16 gb ekran kartı 10 çekirdek flan gerekir :DD

Videosu : Battlefield 4 Trailer - YouTube

Yorumlarınızı bekliyorum :D

Kayıtlı Üye
En Az 15 Senesi Var Bu Grafiklerin:P

İsterlerse Şimdide Yaparlar Ama Piyasayı Çökertmenin Anlamı Yok:D

Yeni Üye
peki sana bi soru 2017 e kadar bu oyun yapılacaksa 2017 de nasıl oyun cıkar ?:q:

Kayıtlı Üye
bu bf4 değil 3 deki oyun çekim mekanları oyunu böyle yaptılar arkadaşlar ama yapım planları oyunu bf4 surumunu aynı çekim kalitesinde yapmak istiyor

Üst Alt
Reklam
Reklam