Bazı takılar loot edildiğinde Blessed Upgrade Scroll gibi üst üste biniyor.. YARDIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sefero26

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
1299 yaratıktan takı aldığım zaman buss gibi üst üste biniyor ınventory'de..

imir ring, flame ring, shio gibi takılarda yapıyor sadece

Cevap: Bazı takılar loot edildiğinde Blessed Upgrade Scroll gibi üst üste biniyor.. YARDIM.

Kardesim countableden hem databaseden hemde tbl den duzelt database icin geren kod buyur item yaz denen yere itemlerin kodlarini yaz

Kod:
update ITEM set Countable = '1' where Num = 'item kodu yaz'

item kodlari ben nerden buluym diyorsan avci editor drop duzenlemeye gelip bulabilirsin

birde tbl editor ac item_org_us tbl 23 stundaki yeri 1 yap item kodlarina bakarak arama yaptir itemleri ole 1 yap

Cevap: Bazı takılar loot edildiğinde Blessed Upgrade Scroll gibi üst üste biniyor.. YARDIM.

Kardesim countableden hem databaseden hemde tbl den duzelt database icin geren kod buyur item yaz denen yere itemlerin kodlarini yaz

Kod:
update ITEM set Countable = '1' where Num = 'item kodu yaz'

item kodlari ben nerden buluym diyorsan avci editor drop duzenlemeye gelip bulabilirsin

birde tbl editor ac item_org_us tbl 23 stundaki yeri 1 yap item kodlarina bakarak arama yaptir itemleri ole 1 yap
,,

2.dediğini anlamadım. yukardaki kodu itemin kodlarıyla beraber QA uygulasam çözülmez mi ?

Qa ve tbl editor ile tblden duzeltmen gerek baska turlu duzelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam