Beyler sizce bu Suriye durumu ne olur ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XirTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Ben ranklara baktım türkiye ii kasmış üst sıralarda ama savaş çıkcağını da sanmıyorum bi yandan da şimdi chp mhp vs muhalif tayfa şimdi başlıcak gaza işte insanlarımız öldü savaş açmıyonuz falandı filandı hadi diyelim savaş açtı işte savaş açtınız insanlar ölücek tayyip gitsin bi de öyle sallıcaklar 2 ucu ilginç değnek...

Rank

Not : AKP'li değilim.

Kayıtlı Üye
"Göze Batan Çivi Çekici Yer" Suriye Çok Göze Battı Özellikle De Türkiye'yle Uğraşmaması Gerekirken ve Özellikle Türkiye'ye Gözdağı Veriyor Neyiyle Veriyorsa Artık Bence Artık Suriye'ye Türkiye'yle Uğraşılmayacağının Gösterilmesi Gerek

Kayıtlı Üye
"Göze Batan Çivi Çekici Yer" Suriye Çok Göze Battı Özellikle De Türkiye'yle Uğraşmaması Gerekirken ve Özellikle Türkiye'ye Gözdağı Veriyor Neyiyle Veriyorsa Artık Bence Artık Suriye'ye Türkiye'yle Uğraşılmayacağının Gösterilmesi Gerek

Bu mahalle kavgası değil ama it çakal kol geziyo... Türkiye suriyeye girsin anında oop napıyosunuz 2nizde suçlusunuz diye alaşağı ederler.

şahsi fikrim..

Kayıtlı Üye
Ben ranklara baktım türkiye ii kasmış üst sıralarda ama savaş çıkcağını da sanmıyorum bi yandan da şimdi chp mhp vs muhalif tayfa şimdi başlıcak gaza işte insanlarımız öldü savaş açmıyonuz falandı filandı hadi diyelim savaş açtı işte savaş açtınız insanlar ölücek tayyip gitsin bi de öyle sallıcaklar 2 ucu ilginç değnek...

Rank

Not : AKP'li değilim.

Suriye Olayı ne olacak sölüyüm sana 10 gün kadar önce hatay'daydım 20 bin kişilik bir gurup ( Hatay'ın yerli Halkı) bu isyancı dedikleri kişilerin şehirlerinden ayrılması için yürüyüş yaptı Türk polisi Hatay'ın yerli halkına plastik mermi ile ateş açtı bi kişi bacagından agır yaralandı ( plastik mermi ile ) Tek bir gazete veya televizyonda yayınlanmadı ( Buna şahit olmadım ama Bütün halk ve esnaf bu olayı anlatıyor) orda şahit olduklarım gördüğüm muhalif denen herkez libyadan getirildigini para için geldiklerini sölüyor otobüse minübüse binen sözde Suriye'liler para vermiyor para sorulunca git tayyipden al cevabını veriyor. Yaralama Hırsızlık anlatılacak gibi deyil Ama en Önemlisi Özgür suriye ordusu dedikleri ordu 2000 tane Libya dan getirilme askerden ibaret içlerinde % 1 bile suriyeli yok diyebilirim diyeceksin nerden biliyosun en az 40 özgür suriye ordusundayım diyen kişi ile konusdum zaten yabancı kime sorsan ordudanım diyor 40 ıda libyalıydı içlerinde günlük 300 $ alan bile vardı Televizyondan vs duymakla gazeteden izlemekle olayların hiç alakası yok Ha bide her otelde 10-15 amerikalı kalyo gördüklerim bunlar duyduklarım bana kalsın

durum gitgide çitdileşiyor sözde müslüman ülkesi a.g

Kayıtlı Üye
Suriye Patates Dayanamaz Bize :) Hemen dıs devletlerden tepki gelir ayaklandıkya Hanny Hammına

Kayıtlı Üye
Türkiye Suriye'ye kesin olarak girecek fakat arkasında hiçkimse olmuyacak.Amerikada olan seçimler natonun maddeleri felan.yani ortadoğu bataklığına tek başımıza girmek zorunda bıraktılar bizi.Millet olarak bununda üstesinden geleceğiz..

Kayıtlı Üye
Türkiye = Amerika

Suriye = Rusya , Çin

Mesele Türkiye - Suriye Meselesi Değil Aslında Fitil Ateşlendi Bakalım NATO ile Görüşülsün Birkaç Güne Kalmaz Bütün Dünya Devlerinin Tarafı Belli Olur

Üst Alt
Reklam
Reklam