Bu aralar dikkatimi Napies Gorge Savaşı Çekti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
O sayfaya baktım ama savaş görüntülerini göremedim...

Private Serverlere Eklenecek bir Savaşmıdır ?

Kayıtlı Üye
hangisinden bahsettiğini bilsem sölicem de :) ama savaşların hepsi ekleniyor.. zipangı ekleyemedim bi tek gerisi ekleniyor skıntı yok :)

G

GeliSmiSPhic

Guest
napies george savası aslında bildigimiz order war zone dir.sawası kapattıgınızda icerden atılan userlerin tekrar girmesiyle dewreye girmekte.bazı db lerde ise juriad mountain in diger adı olarakta gecmekte yada duzenlenmemiş dark land onunda adı napios olarak geciyor tabi duzenlemeyle geciştirilebilir.

Kayıtlı Üye
tam olarak napies gorge nedir biri açıklasın geliştiricem ayar ettiniz hee ne olm bu napies en eski savaş mı oreads mı dark land mı iyice çorba oldu :)

Kayıtlı Üye
Elimde Bir Db var orda gördüm calıstıramadım aslında :) o yüzden Sordum ama tam anlamı ile bile cıkmadı... :)

Kayıtlı Üye
EKLEMEK ISTEYENE

Napies Gorge Zones Patchi : MediaFire

RarPass : XirTR

Öncelikle bu savaş büyük ihtimalle dbnizde 101. map da bulunur bu dosyayı zonesinize atıyosunuz Zones.tbl den bakıyosunuz 1010 no lu satıra eğer dosyaları battlezone den okuyorsa dokunmuyor direkt oyuna girip 101 e ışınlanıyosunuz yok başka bi yerden okuyorsa hepsini battle zone yapıyorsunuz bu kadar... kod vs vs gerekmez zaten bi çok db de 101 de bu savaş vardır.

Kayıtlı Üye
Napies Gorge

Yanılmıyorsam 1264 öncesinde kullanılan savaş alanıydı. Belkide dahada eski

battlezone.png

napies Gorge Wizgate Zamanında Cz olarak kullanılıyordu Breth ve pi*****n arkasındaki ışınlanma noktalarından ışınlanıyordu sonra cz olarak şimdiki Ardream ve 7sins geldi (Boss zone) daha sonra ortası kulelı cz yeni cz yeni büyük cz Ronark land base falan fişmekan v1098 de ise savaş olanı olarak kullanıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam