Bu Tür Satış Yapanlara İnanmayınız.

Hera , Patrick gibi Sc lerin spid sini değiştirerek comander patch yaptık diyen insanlara inanmayınız.

Bu sıralar baya bi yayıldı hera sc , comander sc tarzında bunların hepsi yalan konudur.

Krallar ayrı , GMler ayrı basıyor tarzı bi olay yoktur. Hera yada comander sc bastığınızda buff , sw vb. scrolları basamazsınız.

ASM ile düzeltilmesi lazım ve coğu server soacs kullanıyor bu olayların hiç biri gercek değildir.

Para için herşeyi yapıyorlar.

Oturduğu yerden hiç birşey bilmeyerek para kazanmaya çalışan 10-15 yaşında şahsiyet çok. Para lazımsa git alnının teriyle çalış simit sat gerekirse sırtında yük taşı ama milleti dolandırma.

Sizde KANMAYINIZ.!

Comander patch için forumda yokken satışını gördüğümde yorum atmıştım yapımını 3rva da konu olarak açmış.

http://www.ko-fox.com/genel-paylasi...-ata-binme-usko-gibi-her-zonede-sorunsuz.html

Örnek olarak :

38395113.jpg

kopyas2narkozmali.png

Cevap: Bu Tür Satış Yapanlara İnanmayınız.

tşekürler Eskiden Terörü Simdi İse Dolandırıcıları Kınıyoruz :):)

Way dolandırıcılar way :d teşekrler özkan

Kayıtlı Üye

Özkan haklı... Forumdan indirip daha rar'ın içine bakmadan satmaya çalışan insan topluluğu bir değil iki değil. Bilinçlenmek lazım. Veya sadece laf değil Özkan gibi (yeni cz gibi) icraatte lazım. Can-ı gönülden tebrik ediyorum seni Özkan :)

Yapımcı: OlümAnı konu actım sadece senın yaptıgın bılıodum

tskler. bılgılendırme ıcın

Konu Günceldir , hala satış yapmaya çalışıyormuş :D

: : ::DDDDDD Ya alanda vardır mallık bakma sen

Kayıtlı Üye

ÖZKAN SEN kendi şahsiyetini bi toparla önce kendini bu kadar övüyorsun o at sistemini sağdan soldan toplayarak ben yaptım ve sonra benden 3rva caldı ben 3rva calmadan önce satıyordum ve buda cok doğal birşey sonucta emek harcayarak yaptım ve en yaptıktan sonra tüm piyasada at sistemi dolaştı bunu sende biliyorsun onu gectim satış ayağı felen diyorsun asıl sen satıcı veletsin senin ne bok oldugunu herkes biliyor gelip burda pvpye yeni atanmış genç nesillere edebiyat yapma :)

özkana katılıyorum 1-2 resim cekerek hemen satıyorum diyerek milletı dolandırıyolar..

Üst Alt
Reklam
Reklam