Çivili Hasır

Kayıtlı Üye
Tekstil sektöründe, balya açıcı çeşitlerinde, karışım odalarında ve besleme ambarları içinde kullanılan çivili hasır, sık bir biçimde kullanılan sanayi materyallerinden biri olarak gözlemlenmektedir. Hasır üretiminde Avrupa kıtasından ithal edilen, bünyesinde özel alaşım bulunduran ve ısıl işlem geçirmiş çiviler kullanılmaktadır.

Üretim yapıldığı sırada lamine tahta çıtalar, özel sertleştirilmiş olan alüminyum çıtalar ya da yüksek mukavemete dayanıklı doymuş polimer çıtalar kullanılmaktadır. Buna ek bir biçimde açma makinesi yükleyicisine özgü alüminyum pivotlu bantlar, PVC banda vulkanize edilmiş profili olan bantlar ve kayış şeritler üstüne monte edilmiş vaziyette olan plastik çıtalı özel aktarma ve taşıma hasırları da barındırmaktadır.

Hasırların üretim kısmında kullanılan tüm vida, civata ve somunlar gömme şeklinde olup hiçbir yüzeysel sürtünmeye ve aşınmaya şans vermeyecek şekilde doğru bir yöntemle çalışmaktadır. Hasırlar müşteri isteğine uygun biçimde kenarı zincirli ya da zincirsiz olarak üretilebilmektedir.

Çivili hasır üretiminde kalite ve güvenilirlik müşterinin en çok dikkat ettiği hususların başında gelir. Çivili hasır konusunda bu şekilde özen gösteren müşterinin talepleri dikkate alınıp üretim yapılırken o hususlara özen gösterilmesi yerinde olacaktır.

Üst Alt
Reklam
Reklam