- Konu Yazar
Arkadaşlar merhabalar.Bugün çoğumuzun muzdarip olduğu ts server sorununu çözeceğiz.Öncelikle belirteyim bu gördüğünüz localhostlardan değildir.2 dk içinde ts serverınız kuruluyor ve hemen arkadaşlarınızı çağarabiliyorsunuz.Modemden amele gibi ayar yapmaya da gerek yok anliyacağınız
Lafı uzatmadan anlatıma geçiyoruz.
Öncelikle sitemizin linkine tıklayıp üyelik alıyoruz : Free TS3 Register
(Üyelik alma kısmı kolay olduğu için anlatım yapma gereği duymadım.Zorlananlar konu altından başvururlarsa üyelik alımınıda anlatırım.
Ardından yandaki linke tıklıyoruz.Bedava Ts Sitemiz :Create Free TS3 SERVER
Devamında şöyle bir sayfa geliyor :
1.Buraya clan isminizi ya da istediğiniz bir şeyi yazabilirsiniz.
2.Bu kısım Ts3 serverin kaç kişilik olacağıyla ilgili.10 da yapabilirsiniz 100'de.Ben 100 yaptım
3.Burası email kısmı.Buraya sallama bir mail yazabilirsiniz
4.En son bu butona tıklıyoruz.
Karşımıza şöyle bir sayfa geliyor :
5.Bu bizim tsmizin ip adresidir.
6.Bu da bizim yetki kodumuzdur.Bunu token ve privilege key olarak geçer.Çoğu kişi bu yetki kodunun nasıl girildiğini bilir ama bilmeyenler için buyrun video linki : Teamspeak Token Kullanımı
Bu kadar arkadaşlar.Size küçük bir tüyo.Yetki kodunu girdiğinizde server admin permini kopyalayın ve kendinize kopyaladığınız permi alın.Çünkü girip çıkınca normal server admin perm geçmişi siliniyor.
Ben yaklaşık 2 haftadır bu tsyi kullanmaktayım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım ping vs gibi.Her gün saat gece 01.00'da tüm tslere 30 saniyelik res atılıyor.O da paralı ts alsanız bile olan birşey zaten mazur görün
. Kullanıp yararlanan arkadaşların LİKE tuşuna basması yeterlidir
(İstek olursa bedava tsdns (clanismi.ts.com gibi) alımını da paylaşacağım)
Yazıyı linkleri değiştirmemek kaydıyla alıntı yapabilirsiniz.Bunun dışında linkleri değiştirip başka yerlerde paylaşanlara hakkımı helal etmiyorum.

Öncelikle sitemizin linkine tıklayıp üyelik alıyoruz : Free TS3 Register
(Üyelik alma kısmı kolay olduğu için anlatım yapma gereği duymadım.Zorlananlar konu altından başvururlarsa üyelik alımınıda anlatırım.
Ardından yandaki linke tıklıyoruz.Bedava Ts Sitemiz :Create Free TS3 SERVER
Devamında şöyle bir sayfa geliyor :

1.Buraya clan isminizi ya da istediğiniz bir şeyi yazabilirsiniz.
2.Bu kısım Ts3 serverin kaç kişilik olacağıyla ilgili.10 da yapabilirsiniz 100'de.Ben 100 yaptım
3.Burası email kısmı.Buraya sallama bir mail yazabilirsiniz
4.En son bu butona tıklıyoruz.
Karşımıza şöyle bir sayfa geliyor :

5.Bu bizim tsmizin ip adresidir.
6.Bu da bizim yetki kodumuzdur.Bunu token ve privilege key olarak geçer.Çoğu kişi bu yetki kodunun nasıl girildiğini bilir ama bilmeyenler için buyrun video linki : Teamspeak Token Kullanımı
Bu kadar arkadaşlar.Size küçük bir tüyo.Yetki kodunu girdiğinizde server admin permini kopyalayın ve kendinize kopyaladığınız permi alın.Çünkü girip çıkınca normal server admin perm geçmişi siliniyor.
Ben yaklaşık 2 haftadır bu tsyi kullanmaktayım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım ping vs gibi.Her gün saat gece 01.00'da tüm tslere 30 saniyelik res atılıyor.O da paralı ts alsanız bile olan birşey zaten mazur görün

(İstek olursa bedava tsdns (clanismi.ts.com gibi) alımını da paylaşacağım)
Yazıyı linkleri değiştirmemek kaydıyla alıntı yapabilirsiniz.Bunun dışında linkleri değiştirip başka yerlerde paylaşanlara hakkımı helal etmiyorum.
Konu TheJantis Arkadaşımıza aittir bilgilendirdiği için teşekkürler.