Ebenezer'a etki etmek mümkünmü acaba ?

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben küçük bir program yapmak istiyorum program paylaşımları bolumunde yardım yoktu ondan buraya açtım konuyu hatam varsa affola. Ben online item yollatmak, kişiye özel notice yollatmak ve seçili kişiyi bir yere teleport yaptırmak istiyorum ve bunları adam online ken yaptırmak istiyorum. Acaba bunları yaptırmak için ebenezera komut göndere bilir miyiz. Yada başka yollarla yapabilir miyiz şimdiden yardım eden yada etmeyen herkese teşekkür ederim

Ben online item yollatmak, kişiye özel notice yollatmak ve seçili kişiyi bir yere teleport yaptırmak istiyorum ve bunları adam online ken yaptırmak istiyorum.

BDW sistemini biliyorsundur , Kazanan ırka cıkısta online olarak item veriyor exp veriyor para veriyor. +give_item +give_noah +give_exp gibi komutlar mevcut ebenezerde bunuda programla cekebilirsin.

Notice yollatmak Belirli bir zoneye notice yollatabilirsin . Bir kisiye gitmez yani.

Teleport etmekte yeni summonuser komutu ile daha bir genelleme aldi bunuda programla yapabilirsin.+summonuser Nick ZoneID

Kayıtlı Üye
Tambiypich çoook önemli şeyleri söyledin teşekkür ederim. Ama bana bilgilendirme yapmak için kişiye özel mesaj göndermemde gerekiyo. Onun çözümü yokmu acaba. Illaki notice olmasına gerek yok

Kayıtlı Üye
Mesela oyuna girdi hoşgeldiniz mesajı olabilir yada biri tarafından öldürüldü özel olarak oldunuz diye bilir tabiki bunlar sadece bir örnek olduğu için mesaj mi atılır diye tepki vermeyin :-):-)

Hosgeldiniz Mesaji vardi Heralde hatirladigima Göre oda Npcleri konusturuyorlardi sanirim. <selfname> Hosgeldiniz. olaraktı sanirsam geri ozel mesaj gondermeyi yapamazsin.

Kayıtlı Üye
Tam olarak hoş geldiniz mesaj'ı değil bana genel olarak lazım. Ama yinede teşekkür ederim :)

Kayıtlı Üye
Peki :) yeni aklıma geldi. Damağe çıkan yere yazdıra bilir miyim ?

Administrator
Yönetici
Yönetici
bilmiyorum hic akıl eden oldumu ama ebenezerin hafızası ile islem yapmak daha cazip bence, her karaktere özel ayrılan bi bölüm var bu baseyi bulursanız ebenezerin bütün fonksiyonlarını kullanabilirsiniz daha çok olanak sağlar :) şahsen vakit ayırabilsem ve bilgisayarım ile alakalı sorunlar yaşamasam böyle bi çalışma üzerinde durucaktım anti hile sistemi için

Kayıtlı Üye
Teşekkürler taner bende öyle birşey düşünmüştüm. Peki ebenezer'ın hafızasına nasıl erişe bilirim ? Bir fikrin varmı ? Read memory sistemiyle erisebilir miyim sence ?

Kayıtlı Üye
Tamer Noktayı Koymuş Gene :)

1

111Mutay

Guest
Ebenezer'ın bilgileri tuttuğu offsetlere (version, ronark land np düzeni, event yüzdeleri vs. vs çoğaltılabilir) WriteMemory kullanan bir dll modülü yazarak bu verileri ebenezer açılışında iniden okunması sağlanabilir. Ek olarak summonuser gibi fonksiyonlar yaptırmak istiyorsan, asm ile ebenezeri patchlemen daha kısa sürer, öteki türlü dll'den yazacağın fonksiyonu çağırtman gerekir ki o fonksiyonun altyapısını hazırlamak asm patch'ten daha uzun sürer. Vakit bulursam ilerleyen günlerde bunun anlatımını içeren bir makale yayınlayabilirim.

Kayıtlı Üye
Pentegram gerçekten makalen çok güzel olur. Bununla ilgili bir çalışman varsa yada yardım edebilirsen bana ? kişiye özel mesaj gönderme konusunda yardım edebilir misin acaba ?

Kayıtlı Üye
Cook teşekkür ederim tamer mobil girmekteyim şu anda tam olarak anlayamadim ne ise yaradıgıni sanırım kodlara filan bakınca anlarım anlamazsam sorarım tabi cevap verip vermemek size kalmış o ayrı :)

Kayıtlı Üye
Tamer Kusura Bakmayın Ama Makalenden Anlayamadım :S Küçük Bir Açıklama Filan Yapabilirmisiniz ?

---------- Yorum eklendi 21:19'da ---------- Önceki yorum 20:59'da ----------

ASM Patch'e Baktım Biraz Oraya Ekleye Bilir Miyiz Acaba +noticeuser <nick> <yazi> Diye ??

/notice ! Yazdiginda Yukardan Geciyor /Notice @ yazdiginda Serverdaki Herkeze Pm atiyor.

/notice @ gelistirilirse sadece istenen usere pm atilir bence. Tabiki senin istedigin bu sekildeyse ;

pm tarzi yani mesaj göndermek.

Kayıtlı Üye
TamBiyPich Olur Olmasına Fakat ASM den Hiç Anlamıyorum :D

Kayıtlı Üye
Autoit Kullanırsan ControlSend Komutu İle Bir Kolay Sistem Yapabilirsiniz Ebenezere Komut Gönderme Tarzından Mesala Gui Yaparsın 2 Tane input biriine nick birine Işınlanacak Zone No Birde Buton Koyarsın Butona Basında input 1 / input 2 deki değerleri ebenezere yollatabilirsin

Üst Alt
Reklam
Reklam