Ekip üyeleri aranıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XRs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XRs

Kayıtlı Üye
Merhaba, arkadaşlar eminim ki hepiniz yıllardır bu işlerin içindesinizdir ve bir çok başarılı işe imza atmışsınızdır.

Ve bu yüzden, bu güzel platformda başarılı işlere imza atmış veya atmamış, ben şu kadar biliyorum olmaz ben bu kadar biliyorum neyse boşver demeyin.

Projeden kısaca bahsedeyim;

Proje türkiye genel oyuncu kitlesini kaplayacak bir büyüklüğe sahip, bu sebeple USKO "NTTGame" "MGame" gibi şirketlerin, bize dava açamaması için, oyunu farklılaştırmak gerekicek bu farklılaştırmaktan kastım şudurki, Patentini aldıkları kısımlar görsel olarak değil fakat kaynak kodu olaraktır, bu sebeple kaynak kodlarını usko ile birebir değilde farklı yollardan paketler vb. değişikliklerde farklılaştırarak, her hangi bir yasal işlemle karşılaştığımızda buna avukatımızla itiraz edebilceğimiz bir şekilde hazırlayacağız.

Türkiyede henüz mevcut olmayan Knight Online WİKİ sayfası hazırlanacak servere özel.

Türkiyede eşi benzeri olmayan ve gerçekten bunun hakkını verecek bir forum web sitesi hazırlanacak.

Özel olarak tasarlanacak bir ko panel ile oyuncuların rahatlığı için her yol düşünülürek özel olarak hazırlanacak.

Oyun içerisi tamamiyle "FARM'I SEVENLER İÇİN TASARLANACAK" yani %100 Light Farm & Exp.

Client özelleştirilerek kullanıcılara hoş ve uskoyu özendirmeyecek bir görünüm verilecektir ki, eşi benzeri olmaması için.

kısaca bahsetmek gerekirse konu üzerinde yapacaklarımız budur projede.Eğer sizde bu konulardan birinde iyiyseniz benimle iletişime geçebilirsiniz ekibe yalnızca 2 kişi alınacaktır.

Database ve Kaynak kod C++ bilgisi yüksek derecede olan C# programlama dilinede azda olsa hakim olan 1 kişide alınacaktır.

Diğer etmenleri kendim hazırlayabiliyorum, ve Kaynak kod database konusunda iş ortağı arkadaşlarıma destek ve yardımcı bende olacağım her ne kadar kendı ışlerımle ılgılensemde onlarıda yalnız bırakmayacağım.

Ve en önemli olan şey ise, sürekli olarak dostluk ve beraberlik içerisinde takım arkadaşları olarak güzel bir proje çıkarıp tüm kazancın belli bir miktarını 3 e bölüp, geriye kalan miktarını her ay bir vakıfa bağışlayarak ihtiyaç sahiplerine bir nebzede olsa destek çıkacağız bu proje ile katılmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirler.

NOT: Elimde belli başlı önemli sorunlar halledilmiş kaynak dosyaları ve database mevcut onun üzerinden gideceğiz.

Üst Alt
Reklam
Reklam