Eskiler... Çoook Eskiler...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XirTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Ben knightın ilk zamanlarında oynadım diyen arkadaşlara gelsin bunları gördüyseniz gerçekten saygı duyulacak insanlarsınız :)

(Ben görmedim.)

ck47m.jpg

ck47y.jpg

d22tf.jpg

Kayıtlı Üye
2. resimdeki map için varımı yoğumu verirdim :D

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Trye bu ver. gelmedi diye biliyorum zaten o zamanlar internet yeni yeni yaygınlaşmaya başlamıştı oyun diyincede internet cafe gelirdi akla google arama motoruda yeni çıkıyordu forumlar yoktu. Dolayısıyla o dönemde türkiyede kimsenin oynadığını sanmıyorum.

Kayıtlı Üye
Trye bu ver. gelmedi diye biliyorum zaten o zamanlar internet yeni yeni yaygınlaşmaya başlamıştı oyun diyincede internet cafe gelirdi akla google arama motoruda yeni çıkıyordu forumlar yoktu. Dolayısıyla o dönemde türkiyede kimsenin oynadığını sanmıyorum.

Çinde japonyoda korede olan bi türk oynamıştır inanıyorum buna hayallerimi yıkma usta illa ki bi kardeşimiz de oynadı bu zevki yaşadı eminim lanet olsun eminim :D

Kayıtlı Üye

Çinde japonyoda korede olan bi türk oynamıştır inanıyorum buna hayallerimi yıkma usta illa ki bi kardeşimiz de oynadı bu zevki yaşadı eminim lanet olsun eminim :D

Bende oynamak isterdim şimdi oyunlar hep menfaat üzerine parası olan en güçlü eskiler iyiydi :)

Kayıtlı Üye
ck47m.jpg

eski 1098 clientlerden çıkabilir bunun uifleri falan japonyada korede cıkan 1098 clientleri bulmak lazım :D

Kayıtlı Üye
Bu Client Hangi İnsan Evladında Çok Merak Ediyom:)

Ama Böyle Açtıklarını Sanmıyorum Belki Geliştirirken Resim Çekmişlerdir..V832 Ne La:D

Kayıtlı Üye
Ben bu fotoğrafdaki Databasede oynamak için KORECE ÇİNCE JAPONCA Ögrenirim hımına hoyum.

Kayıtlı Üye
v1097 çince resmi client var inceliyorum belki içinde bişey kalmıştır bu versiona ait :)

edit: hiçbir şey yok :2:

Kayıtlı Üye
Cevap: Eskiler... Çoook Eskiler...

heyt yavrum be :D 2. map canlı bişi gibi duruyor harbiden :D

Kayıtlı Üye
Cevap: Eskiler... Çoook Eskiler...

1997 yılıydı,K2Network devralmamıştı daha wizpek miydi neydi öyle bir şey vardı :) 1098'in bir alt versiyonuydu,Türkiye'den giriş vardı ama serverlar mgame'in merkezi yani korede olduğundan çok fazla lag oluyordu ben girip bakmıştım,sonra oyun sarmamıştı bırakmıştım. Sonra fire drake'de girip adam akıllı o zaman başladım uskoya :)

Üst Alt
Reklam
Reklam