EYY KO-FOX AİLESİ MİLLETİN SÜREKLİ SERVER ACİP ACİP HAKKINI YEMEYİN TARTISALIM BUYRUN

Reaction score
2
EYY KO-FOX AİLESİ MİLLETİN SÜREKLİ SERVER ACİP ACİP HAKKINI YEMEYİN TARTISALIM BUYRUN

BUNU KONUYU ACMAYI COK DÜSÜNDÜM BURDAKİ ADMİNLERDEN BANDA YİYEBİLİRİM AMA OLSUN DEGER

ÇOGU KİSİ 1299 1453 18XX 19XX 20XX ÜZERLERİ SERVER ACİYOLAR MİLLETİ KANDİRİYOLAR ÇESİTLİ BAHANE İLE SW Yİ KAPATİYOLAR KUL HAKKINA GİRİYOLAR BURDAN SESLENİYORUM

ADAM SW ACMİS HOMEKO VEYA PK NEYSE EYW BUNUN OYUN İCİ BELLİ Bİ BEDELİ OLUR ONADA EYW

CASH SATABİLİR ONADA EYW EDİT İTEM SATABİLİR ONADA EYW AMA BAZI KİSİLER VAR ARAMİZDA PARAYA DOYMAYAN

ADAM 20XX ÜZERİ SERVER ACAR 3000 BİNDEN FAZLA USER GELİR CASH PREMİUM SATAR PARAYİ İNDİRİR BUNADA EYW

AMA Bİ HABER GELİR YENİ SUNUCUYA GECECEZ BAHANESİYLE USERLERİ KAYBEDER EYW TAK SW NİN İSMİNİ DEGİSTİRİR EN BASTAN BİDAHA ACAR ULAN BURDAN SESLENİYORUM KUL HAKKI YEMEYİN KAPATACANIZ SW Yİ ACMAYİN MİLLETİ YORMAYIN BU KADAR ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE

KANMAYIN İNANMAYİN

SW KAPATİLİRKEN MANALAR

1.SUNUCU DEGİŞİKLİGİ

2.USER SIKINTISI

3.HİLE SORUNU

4.SW HACKLENMESİ

5.YETERLİ DERECEDE REKLAM TUTMAMASI

6.SW Yİ KÖTÜLEYENLER

GELİN TARTİSALİM BU KONUYU ADAM GİBİ KAPANMAYAN ACIN OYNAYAK

Cevap: EYY KO-FOX AİLESİ MİLLETİN SÜREKLİ SERVER ACİP ACİP HAKKINI YEMEYİN TARTISALIM BUYRUN

1299 - 1453 hakkında pek bir şey söylemem fakat 1453ün üst versionları milletin forumdan indirip 2-3 kişi ile vs atıp tamam sorunsuz demesi yüzünden böyle oluyor tabi buna etken olarak user sayısı anti cheat ve sunucu parası da dahil fakat en önemli sebebi ise daha neyin ne olduğunu bilmeyen insanların 2-3 test ile server açması sonucunda bu tarz olayların gerçekleşmesine engel olamıyor

Cevap: EYY KO-FOX AİLESİ MİLLETİN SÜREKLİ SERVER ACİP ACİP HAKKINI YEMEYİN TARTISALIM BUYRUN

Bazen gerçekten herşey planlandığı gibi gitmiyor. Ben 1886 files satın aldım son derece sağlam bi sunucuya kurdum oyunu 1 haftalık konularla kendimce sabitlettiğim reklamla serveri açtım şaka gibi 60 usere ulaştım ve ertesi gün hepsi bıraktı sebepsiz yere ve oyundan hiçbir gelir temin etmek gibi bir isteğim yoktu. Bazen gerçekten oyunu userler bitiriyor düşüncesizce haraket ediyoruz , ama ismini vermiyim bazı büyük serverler 2. server geliyor version yükseliyor gibi vaatlerle para kaldıma çabaları içinde ve insanımız koşuyor adeta :)

ellerine sağlık teşekkürler

++++++++++++++++++++++++++++++++sdsddsdsdssd

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam