Fileslar sorunusuz acılmasına rağmen 10060

Kayıtlı Üye
arkadaslar baslıkta belirttigim gibi butun filesler sorunsuz acılıyor fakat 10060 hatası alıyorum yardım edebılecek birisi varmısın sımdıden tesekkurler

Kayıtlı Üye
Hangi versiyon files kullanıyosun ve filesların adı ne

örnek : 19x 20x veya 12x soacs?

Kayıtlı Üye
Eğer 1299 soacs ise sorunlar

1-) Login.exe ve ebenezer exe ile KnightOnLine.exe uyuşmuyordur

2) dll lisanslarken yanlış işlem yapmışsındır

3-) ODBC ve Fileslar arası uyuşmazlık vardır

Kayıtlı Üye
dostum teamwiever ile kontrol edebilirmisin acaba hazır char a girebiliyorum yani db den olan bi chara sorunsuz girebiliyorum fakat yeni char acarken hile algılandı gıbı bı hata ıle karsılasıyorum

Kayıtlı Üye
dediğim gibi dostum oyunda olan herhangi bir charla girebiliyorum sadece yenı char acarken hata alıyorum bırcok db de aynı sorunla karsılasıyorum

Kayıtlı Üye
CREATE_NEW_CHAR Prosedürün bozuktur veya creating database failed hatası veriyoras internette kodları mevcut onları sqle girersen sorunun çözülecektir

10060 Sorunu -> bu sorun hatırladığım kadarı ile .ini sorunlarından kaynaklanıyordu .ini lerdeki odbc ayarlarına , ip ayarlarına , biiling server socket ayarlarına felan bak derim.

10061 -> proxy,dll , wrc_gui,dll , patitiko,dll tarzı dll dosyaları kırık soacslarda lisanslama işlemi için kullanılır onları düzgün lisanslarsan hex editör ile sorun çözülecektir.

Üst Alt
Reklam
Reklam