Forumdaki birtakım emek hırsızları (Database hırsızları)

Kayıtlı Üye
İsim vermek istemiyorum yakışmaz, Burası madem hem şikayet hemde öneri bölümü bende önerimi veriyorum. Bu devirde kimseye güvenip iş yapmayın arkanızdan hertürlü pisliği yapıyorlar yüzünüze gülen 2 gün sonra senin databasen ile serverını açıyor dikkat edin bu kişiler forumda birçok paylaşım yapan ve saygın kişiler her önünüze gelene güvenmeyin reelden tanıdıklarınız haric.

Administrator
Yönetici
Yönetici
Cevap: Forumdaki birtakım emek hırsızları (Database hırsızları)

" forumda birçok paylaşım yapan ve saygın kişiler her önünüze gelene güvenmeyin reelden tanıdıklarınız haric."

Buradaki kişilerden kastın olmasın. Öyle lafı kestirip atmakla herkezi suçlamak ne kadar doğrudur? Benim bildiğim Şu Şu Şu Arkadaşlar Emeğinin karşılığını vermez paranız boşunuza gider demelisin ki bu konuyu okuyan , gören herkez Hee bunlarla iş yapılmaz diyebilsin, ama böyle bizim forumumuz içinde " Saygın Kişiler " - " Bir çok paylaşım yapan " kelimelerin bende dahil paylaşım yapan herkeze hitam etmektedir. O yüzden " Çoğul " olarak değilde isim olarak vermen herkez için doğru bi karar olur...

Administrator
Yönetici
Yönetici

Her önüne gelene güvenme sende Ömer milletin umrumdamı senin emeklerin çalıverirler.

Kayıtlı Üye

Önerimi yaptım ben sadece forumda benim gibi duruma düşecek birçok kişi vardır eminim

Üst Alt
Reklam
Reklam