Gm Effect Scroll ve Dark Chest | Dark Knight Empire | Halit KARAKOÇ | Video

Kayıtlı Üye
ZaGoR'un paylaştığı usko gm effecti geliştirdim ve ortaya güzel birşey çıktı lütfen 1 teşekkürü hor görmeyin.Eğer istek olursa paylaşmayı düşünüyorum.

[video=youtube;Dg3_oSJORm8]https://www.youtube.com/watch?v=Dg3_oSJORm8&feature=youtu.be[/video]

NOT : Gm Effect bana ait değildir '' ZaGoR'' abimiz forumda paylaşmıştır '' GM effect alıntıdır fakat scroll bana aittir''

Administrator
Yönetici
Yönetici
Cevap: Gm Effect Scroll ve Dark Chest | Dark Knight Empire | Halit KARAKOÇ | Video

Konunuz onaylanmıştır başarılar

Kayıtlı Üye
Cevap: Gm Effect Scroll ve Dark Chest | Dark Knight Empire | Halit KARAKOÇ | Video

Dark chest ne işe yarıyor onun hakkındada bi video yüklermisin :)

Daha bir işe yaramıyor aklımda 3 fikir var ;

1-) Uskodaki Dragon Box gibi yapıp exchange ile dropları düşük olarak unique vermesi.

2-) Ultima , Felankor ve Volkanic Rock gibi big bossların odalarına giriş sağlaması

3-) Veya ya drop olarak konulup yada PUSta satışı sağlanarak +8 70 Silahları vermesi.

Kayıtlı Üye

GM effecti ZAGOR adlı kişiye AİT'bir çalışma Değildir. 1 yılı aşkın bir süre önce AqoN (Selim) Bana Hediye Etmiştir. Benim Elimden ise Drenish RootC (Halil)'e Hediye edilmiştir Halil'en ise Atasay Yentüz adlı Kişi Fake (Seda Vatan) Facebook Hesabıyla Yalvar yakar alıp fotoğraflar Paylaşıp 3 5 kişiye vermiştir Henüz ortalıkta yaygın değilken ilk Paylaşan Emeğin Sahibi olmuştur ama bir Emeğin Sahibi olmak bu kadar Kolay Değildir Bu Yorum kişiye ait değildir Her Paylaşan benim geliştirmem diyenleredir. Sadece üstüne alınması gerekenler kişiler dikkate alsın.

GM Effect'ini Benim için Hediye olarak veren AqoN Selim' e teşekkürler.

Earthko l Team

GM effecti ZAGOR adlı kişiye AİT'bir çalışma Değildir. 1 yılı aşkın bir süre önce AqoN (Selim) Bana Hediye Etmiştir. Benim Elimden ise Drenish RootC (Halil)'e Hediye edilmiştir Halil'en ise Atasay Yentüz adlı Kişi Fake (Seda Vatan) Facebook Hesabıyla Yalvar yakar alıp fotoğraflar Paylaşıp 3 5 kişiye vermiştir Henüz ortalıkta yaygın değilken ilk Paylaşan Emeğin Sahibi olmuştur ama bir Emeğin Sahibi olmak bu kadar Kolay Değildir Bu Yorum kişiye ait değildir Her Paylaşan benim geliştirmem diyenleredir. Sadece üstüne alınması gerekenler kişiler dikkate alsın.

Earthko l Team

aqoN veya rootc bahsettiğin kişilerle hiç alakam veya 1 tane mesajlaşmam-tanışma-selam verme veya başka birşey olmadı onlardan da almadım herhangi birşey burada yazdığın yazı parçacığı benim için birşey ifade de etmiyor. Ayrıca bahsettigin bu "EFFECT Çalışması(artık o herneyse http://prntscr.com/6d9khb)" nı aqon veya rootc veya facebooktaki çakma fake profil herneyse işte o yapmadı , Noahsystem şirketi yaptı ve 1299 un exesinde çalışacak şekilde hex editör veya başka programlarla 1299'un exesinin okuyacağı şekilde editlendi. İyi forumlar.

Kayıtlı Üye

ellerine sağlık :)

Kayıtlı Üye

Earthko l Team

Usta zaten ZaGoR yaptı demedim dikkat ettiysen sadece forumda paylaştığını belirttim.

Kayıtlı Üye

aqoN veya rootc bahsettiğin kişilerle hiç alakam veya 1 tane mesajlaşmam-tanışma-selam verme veya başka birşey olmadı onlardan da almadım herhangi birşey burada yazdığın yazı parçacığı benim için birşey ifade de etmiyor. Ayrıca bahsettigin bu "EFFECT Çalışması(artık o herneyse http://prntscr.com/6d9khb)" nı aqon veya rootc veya facebooktaki çakma fake profil herneyse işte o yapmadı , Noahsystem şirketi yaptı ve 1299 un exesinde çalışacak şekilde hex editör veya başka programlarla 1299'un exesinin okuyacağı şekilde editlendi. İyi forumlar.

Bu adam başkasının yaptıgını ben yaptım dicek biri değil daha onceden yapılsa bile tekrar yapar ben yaptımder herkes neyin ne oldugunu biliyo.

Bu kafalara nasil erisiyonuz beyler

Kayıtlı Üye

wqwq

Kayıtlı Üye

teşekkürler

Üst Alt
Reklam
Reklam