GUNCEL HOMEKO KROWAZ DIKTIRME AGAC EVENT FELANKOR ROOM ve FAZLASI

AlexandeR

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
oncelikle konuyu buraya actım cunku alim satim a koyarsam ss almak zorundaym ss almakta zor geliyor bu yuzden koymadım

* DB OZELLİKLERİ

* krowaz diktirme ( npcden krowaz diktirebilirsiniz tek 1 secenek vardir seceneklerden verilenler tamamen sanstır +5 olarak verilir ve sorunsuz upgrade edilir)

* Agac event Maradonda Agac vardir bu agaclari zr ile keserek size gelen itemi npc kırdırıp karsılıgında tamamen sansa item vermektedir

* cz arkasi bf yaratıkları yaratıklarda +0 olarak takılar duser ve zordur ( server devamlılıgını saglamanız icin degisebilir )

* bosslardan +0 olarak takılar duser

* Sorunsuz Felankor Room Npcden Giris vardir ( giriste her hangi birsey ama istemez istege gore degisir )

* USKO CZ ve USKO MARADON ( OTTOMAN MARADON ) USKO CZ USKO MARADON HEDİYEMİZDİR OTTOMAN MARADON EK UCRET İSTENİR

* KIZ MAGE HEDİYEMİZDİR

* tamamiyle bugsuz databasedir

* istege gore kopek yerine tak cıkar olarak pathos glove yapilir ( isediginiz item )

#############################################################################

KROWAZ DİKTİRME

tek menuden olustur ve ras gele item verir

gereksinimler

5 fantastic 10 scarlet 5 cuff + fantastic armor ( npcden np karısılıgı alınır ve ornek gousluk aldıysanız gousluk item cıkar

mage,rogue,priest,wariror degisir tamamen sans

agac event tigerko daki gibidir

###################################################

istege ozel eklentiler yapilir yenicheri armor gibi (tiger kodaki gibi )

FİYATİ : SKYPE DAN KONUSULUR

Detayli Bilgi icin Skype [email protected] ( TW den Gostericem ) ( en kısa surede ss cekicem )

Cevap: GUNCEL HOMEKO KROWAZ DIKTIRME AGAC EVENT FELANKOR ROOM ve FAZLASI

Güzel ama konu içeriği biraz daha çekici olabilirdi dostum hayırlı satışlar

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam