[GÜVENSİZ SATICI] 0sk1 18xx-18xx-20xx [Server FİLES - Guard-Anticheat] Sistemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni Üye

Merhabalar Arkadaşlar Ben 0sk1

Uzun zamandır üstünde çalıştığım filesleri satış'a koymayı düşünüyordum bitirdiğim projeyi çevredeki yüksek fiyatlara istinaden, uygun fiyatlara StdOWL aracılığı ile (satışa koymaya) kiralamaya karar verdim.Version farketmeksizin 18xx-19xx-20xx PvP kiralamak isteyen arkadaşlar oyun ile birlikte BUG DESTEĞİ, ANTİ-HİLE ve DDOS koruması da paketlerin içindedir.Çok uzatmadan tüm versionlardaki özelliklerden bahsetmek istiyorum..

%100 Usko P.U.S System Aktif

Achieve System

Boot System

Uniq System Aktif

Monster Stone Aktif

Camp System Aktif

Monument System

Forgotten Temple

Bifrost

Chaos Dungeon

Juraid Mountain

Border Defance War

%100 Sorunsuz Usko Clony Zone-Ardream-Ronakland Base

Tüm Savaşlar Systemleri Aktif ( Lunar War-Nereid İsland/Gemi/-Snow War/Kar/-Dark Lunar War-Oredeas War/Kütük/

Castle Siege War

Chaos Stone

Duration item

Trade Aktif

Merchant Aktif

Buying Merchant Aktif

Clan system(Royal,Bağış) Aktif

Rank System Aktif

Maden Aktif

Balıkçılık Aktif

King System Aktif

Ally System Aktif

Letter System Aktif

Skill System Aktif

Rival System. Aktif

Item Upgrade Notice Aktif

Drop Item Notice

Ibex-Crisis-Premium Aktif

Hera Scroll Active

Walkry-Bahamut v.s Aktif

ALL Death Notice Aktif

Character Seal Aktif

75 Mage Armor Aktif

SuccesRate Aktif

Priest Sleep Skill Active

Monster Sleep Aktif

Krowaz-Old Item Special Exchange Aktif

Log System Aktif (Upgrade,Trade,Merchant,Drop,Chat,Cheat,DeathNpc,DeathUser,GM ,Login)

Özel Web Panel

Özel Admin Kontrol Panel

Ayrıca Özel Event veya İstekleriniz varsa Ayrı Fiyata tabidir.

OLwWATCH İnfermation

Aylık Güncelleme Dahilindedir.

TBL hack protection

3.Party Software protection

Server-Client Packet protection

All Dupe Fix

HDD Ban

This anticheat support 32bit/64bit windows xp,windows vista,windows 7,windows 8,windows 10

Client needs DOT NET FRAMEWORK for running

Oto Guard System(Hile Algılayıcı)

OYUN İÇERİSİNDEN BAZI ÖRNEK FOTOĞRAFLAR SÖYLEDİĞİMİZ GİBİ VERSİON FARK ETMEZ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ 18xx 19xx 20xx

Daha Detaylı Görüşme ve Ücret Hakkında Bilgilendirme Almak İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.

DİP NOT: FAKE OLDUĞUNU DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR İÇİN ANCA KONUŞSUNLAR DEMEK İSTİYORUM SKYPEDEN İLETİŞİME GEÇTİKLERİNDE DOSYALARI GÖREBİLİRLER ve DETAYLARA ULAŞABİLİRLER AYRICA TEST ETMEK İSTEYENLER İÇİN
EDİT AMORA !

Skyepe: EDİT AMORA

Administrator
Yönetici
Yönetici
Cevap: [OWL WATCH] 0sk1 18xx-18xx-20xx [Server FİLES - Guard-Anticheat] Sistemleri // SATIŞTA //

HAYIRLI SATIŞLAR.

Yeni Üye
Cevap: [OWL WATCH] 0sk1 18xx-18xx-20xx [Server FİLES - Guard-Anticheat] Sistemleri // SATIŞTA //

Teşekkürler.

Kayıtlı Üye

Fake dosyalar resimlerde dexguard yazıyor ondan anlaşılıyor zaten :giggle::giggle:

Kayıtlı Üye

Senin 0sk1 olduğunu sanmıyorum hem nick hemde bu kadar yazım yanlışı ve dexguard ne alaka :)

Yeni Üye

Fake degil dostum sadece reklam tarafına yardımcı oluyorum skypeden iletişime geçtinmi anlayabilirsin zaten dosyaların fotolarınıda gönderir merak etmeyin

Kayıtlı Üye

Fake dosyalar diyen arkadaşlar. Bana ulaiırsa fakemi deilmi kanıtlarım. O resimlerde gerçektir. Kendini bilmez bi kaç kişi anca yorum yapar.

Açılan konunun altında skype adresleri var ordan ekleyin

Hayırlı satışlar

Kayıtlı Üye

kardeş bunlardan files aldım bu kadar kötü bir files yok yani bu filesı nasıl satışa sunuyorlar calısan 1 tane özellk yok doğru dürüst cswde bile kesen clan bayrak asılmıyor bu sorun ztn düzeltilmesi 5dk.! milleti kandırmayın.bide yüzsüz gibi Ayrıca Özel Event veya İstekleriniz varsa Ayrı Fiyata tabidir. yazmış allahım ya

Kayıtlı Üye

Benim anlamadığım @0sk1 üyeliği varken siz niye konu açıyorsunuz?

Kayıtlı Üye

ARKADASLAR ALLAH AKIL FIKIR VERMIS SORUNSUZ BI FILES VE PUS PANELLERI OLSA SATISA NDN KOYSUNLAR ADAMLAR KENDILERI SERVER ACAR YANI SATIS SUNMAZ :d

Kayıtlı Üye

ARKADASLAR ALLAH AKIL FIKIR VERMIS SORUNSUZ BI FILES VE PUS PANELLERI OLSA SATISA NDN KOYSUNLAR ADAMLAR KENDILERI SERVER ACAR YANI SATIS SUNMAZ :d

Sorunsuz kaynak kodlara ve dosyalara sahip olmak demek açılacak olan sunucunun tutacağı anlamına gelmez. Ayhanların oluşturduğu kaynak kodlar ile açtıkları sunucu tuttu mu? HAYIR! Piyasada onların alt yapısını kullanarak tutturan bir çok sunucu var;

Her ay düzenli olarak gelen ödeme miktarları mı? Sunucuyu tutturmak için 7/24 uğraşmak mı? Bence dosya kiralamak daha mantıklı.

Kayıtlı Üye

Sorunsuz kaynak kodlara ve dosyalara sahip olmak demek açılacak olan sunucunun tutacağı anlamına gelmez. Ayhanların oluşturduğu kaynak kodlar ile açtıkları sunucu tuttu mu? HAYIR! Piyasada onların alt yapısını kullanarak tutturan bir çok sunucu var;

Her ay düzenli olarak gelen ödeme miktarları mı? Sunucuyu tutturmak için 7/24 uğraşmak mı? Bence dosya kiralamak daha mantıklı.

FARM SUNUCULARINDA TUTMAYAN SUANA KADAR YOK VE PARA KALDIRMAYAN,

ORACLEMAGE ALEMGAME USKOGAME HOMEKOGAME ARCHEGAME GIBI SERVERLERIN KALDIRDIGI PARA SENIN 10 YILLIK KIRANI ASGINDIR

Alım Satım Kurallarını tekrar gözden geçirip konunuzu ona göre düzenleyin. Ayrıca konu içeriğinde bahsi geçen sahis olduğunuza dair bizimle iletişime geçip onay vermeniz gerekmektedir.
Konu Kapatılmıştır!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam