Hayat ne kadar bos

Gonullu2

Kayıtlı Üye
Reaction score
2
Web sitesi
nxwile.wix.com
*** bi hayat yasıyoruz neden böyyle gencler

anlat derdini

Yanlış bir düşüncede olmak ve inancını yitirmek hayatta boşluğa sokar insanı asıl sebeblerimizi unutmak ve yapmamız gerekenleri yapmadımızdan hayat boş ve biçimsiz saçma ve v.s şeylerden hayat öle gelir. Ama gerçek olanı bulsan ve gerçeği izlesen ozaman hayatın hem tadı hemde amacını bulursun ve ozaman yemede yanında yat dediğin bir çok şey olacanı düşünüyorum (üstü kapalı konuşuyorum belki anlıcak belki anlamıcaksınız ama asıl gerçek Bu (A.C.C) Bunu herkez biliyor ama yapmıyor sorunda orda yapsan ne sıkılır nede böle saçma olan bir konu başlığı olurdu.(Bu benim düşüncelerim kimseye kasti yazılmıyor bir arkadaşım yardıma ihtiyacı oldunu düşündüğüm konu altında yazıyorum, alınmayın sadece düşünün derim) Saygılar iyi forumlar... !!!

Bu Dünyaya Birkere Geliyoruz diye biliyoruz belki tekrar sıfırdan yaratılıp geliyoruz hic birsey hatırlamadan onu allah bilir ve kıyamet günü dünya nasıl kurulduysa yok olcak o yuzden hayat'da suç arama kendinde ara hayat güzel yasamasını bilene vermişssiniz koya kendinizi tabi sıkıcı gelir birsey yapamıyınca Namaz Kıl Bak Bakalım Hayat Sıkıcı Geliyormu :) Obur Tarafta 'cehenneme' gidersen bu dunyayı emin ol cok ozlersin :D

Banada boş geldiği zamanlar oluyor ama mümkün olduğunca kendini o boş zamana getirmemeye çalış

daha yaşın küçük büyüdükçe hayatında güzelleşir.

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam