Heryerde kullanabileceğiniz WallPaper'ler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan XirTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Şimdi öncelikle amacım bir iki tane wallpaper paylaşmak yerine bi 2 tane kaynak göstermek ve sizin bildiğiniz wallpaper kaynakları varsa öğrenip bilgiyi arttırmaktır...

Warcraft Wallpapers

Guild Wars Wallpapers

Warcraft Örnek :

illidan-1920x1200.jpg

GuildWars Örnek :

GuildWars2-13-1920x1200.jpg

Kayıtlı Üye
[MENTION=837]XirTR[/MENTION]+ güzel paylaşımda bişey sorucam bu WoW ücretsiz oynanabiliyor mu ?

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Ben diyorum ki paneldir ve benzeridir yerlerde fon resmidir veya tanıtımlarda kullanmalık bi çok resimden bahsediyom herkes gelmiş bana favori resmini gösteriyo alala toplum beni anlamıyooo :D

Kayıtlı Üye
Ben diyorum ki paneldir ve benzeridir yerlerde fon resmidir veya tanıtımlarda kullanmalık bi çok resimden bahsediyom herkes gelmiş bana favori resmini gösteriyo alala toplum beni anlamıyooo :D

Ehm.. Kankacım Simcik Söyle Oluyor,

Knight Online Icin Tasarlanacak Resmin Yada Panel Index'inin yada Ne Biliyim Wall, Login Loading ıvır zıvır bunların Knight Online Ile Ilgili Resimlerden Veya Grafiklerden Olusması Gerekmiyomu :korsanh:

Yani KO'Nun Wow'la Ne Alakası Var Godugummm :q:

Gibi :D

Kayıtlı Üye

Ehm.. Kankacım Simcik Söyle Oluyor,

Knight Online Icin Tasarlanacak Resmin Yada Panel Index'inin yada Ne Biliyim Wall, Login Loading ıvır zıvır bunların Knight Online Ile Ilgili Resimlerden Veya Grafiklerden Olusması Gerekmiyomu :korsanh:

Yani KO'Nun Wow'la Ne Alakası Var Godugummm :q:

Gibi :D

yani Wow wallpaperini alıp loadinge koyarsan saçma olur :D

Kayıtlı Üye
g103c.jpg

[MENTION=164]Ryu[/MENTION] panpa şu resimde ko'nun iç görselliği ile alakalı bir tanecik obje gösterir misin ?

ve illa alakalı olcak diye bişey yok :p

Kayıtlı Üye
g103c.jpg

[MENTION=164]Ryu[/MENTION] panpa şu resimde ko'nun iç görselliği ile alakalı bir tanecik obje gösterir misin ?

ve illa alakalı olcak diye bişey yok :p

Hemen Kankacım (:

O Wallpapers'deki Tüm Resimler 19xx Client'in Icindeki DXT Dosyalarinin Icinde Mevcut :D Hepsini DXT Editörle Acip Bakabilirsin :D Bunu Bilmen Lazım Şekerim:f:

Kayıtlı Üye
World Of Warcraft Wallpaperleri Bin Basar ya Guild Wars veya Knight Neymiş :D

Kayıtlı Üye
Hemen Kankacım (:

O Wallpapers'deki Tüm Resimler 19xx Client'in Icindeki DXT Dosyalarinin Icinde Mevcut :D Hepsini DXT Editörle Acip Bakabilirsin :D Bunu Bilmen Lazım Şekerim:f:

Dxt'yi kastetmiyorum dxt'lerde teee ebesinin bilmemnesi dahi çıkıyor oyunla alakası olmayan onlarca grafik var... wow veya guild en azından göze hitap ediyor görsel bi şölen yani.

Üst Alt
Reklam
Reklam