HitMachine Kimdir?

Kayıtlı Üye
HitMachine Kimdir?

Sizlere HitMachine ile yapılmış Röportaj'ı (2007) sunuyorum, bu şekilde kendisi hakkında gerekli bilgileri rahatlıkla görebilirsiniz :) ;

-: Merhaba Roy, öncelikle seni tanıyabilir miyiz ?

H.: Merhabalar. Adım Roy. 20 yaşındayım. Florida Miami de oturmaktayım. Bir kuyumcu dükkanında çalışıyorum.

-: Oyuna ne zaman ve nasıl başladınız ?

H.: Başladığımda Beramus’un 3. haftasıydı. Yani Mart 2005 falandı. Önceleri Medal of Honor oynuyordum. Clanımızdaki herkes Knight Online oynamaya karar verdi. Bende bu sayede başlamış oldum.

-: Oyunda en iyi kombocu oldun ne düşünüyorsun ?

H.: Evet. Fakat kombo’yu hotsauce ve dblue dan öğrendim. Onlar ilk zamanların en iyisiydi. Dblue başlangıç hareketlerini öğretti. Hotsauce ise arena da işin geri kalanını. Daha sonra bende bayağı uğraştım tabi.

-: Kombo hakkında ne düşünüyorsun. Yapması zormu ?

H.: Aslınd kombo’ya odaklanmamın tek sebebi hotsauce’u yenme isteğimdi. Tek hedefim buydu. Herkese iyi davranmaya çalışıyorum. Herkese saygı duyuyorum. Türk arkadaşlarım var. Bana Türkçe öğretiyorlar.

-: Türk oyuncular hakkında ne düşünüyorsun ?

H.: Çok aşağılanıyor. Onlara karşı büyük bir önyargı var. Fakat Türkler gayet hoş insanlar ve Atalarından kaynaklanan bir saygıları varki bu Amerikalılardan bile fazla. Bence etnik insanlar diğer insanlara karşı daha saygılılar.

-: Bunları senden duymak gayet hoş.

H.: Ama doğru. Benim annem Koreli ve bildiğiniz üzere Koreliler ve Türkler beraber savaşmışlar. Aslında kardeş sayılırız.

-: Hala Knight Online oynamak senin için heyecanlı mı ?

H.: Şu an arkadaşlar çok pk yapmıyor ex kasıyorlar. O yüzden şu aralar sıkıcı diyorlar dakat nerde savaşa davet olursa hemen orda olurum.

-: Peki Kunt olayı nedir ? Sürekli savaşıyorsunuz.

H.: Herkesle savaşmayı seviyorum. Çünkü sürekli bunlar seni geliştirir. Yeni teknikler Yeni kombolar, yeni deneme yanılmalar gibi. Mesela combod’u sinlerin ctrl-minor bug’una karşı koyabilmek için değiştirdim. Herkes Minor, cambo sinleri warriorlardan iyi yapıyor diye düşünüyor fakat bence warriorlar hala üstün.

-: Hitmachine adı nereden geldi ?

H.:Hotsauce bir süreliğine işleri yüzünden oynamayı bırakmıştı. Bir gün ziyarete geldiğinde biraz pk yaptık. Sonrada arenaya gittik. Bana combo’mun çok hızlı olduğunu ve combo makinesi olduğumu söyledi. Bende işte budur dedim. Ve Hitmachine oldu. Sonraları Hotsauce de ismini combomachine olarak değiştirdi.

-: Bazıları senin edit char olduğunu söylüyor. Ne diyeceksin ?

H.: Beramusta oynayanlar bilir beni. Başka bir şey söylememe gerek yok. Ekran görüntüsü göndermeme rağmen hala bana inanmıyorlar.

-: İtemlerin neler peki ?

H.: Şu anda +8 shell set +8 giga iron neclklace iron belt +1 roclar +2 platinum earring ve +0 platinum earring

-: Bunları senmi yükselttin yoksa satın mı aldın ?

H.: Çoğunu satın aldım. Sadece +8 shell pad’i ben yaptım gerisini aldım.

-: Diğer 3 videon harikaydı 4. ne zaman geliyor ?

H.: Şu aralar çok ısrar var. Yakında başlıyacağım. Şu anda görüntüleri topluyorum. Çok güzel olsun diye uğraşıyorum. Baştan savma olmasını istmiyorum. Hatta 0000000’la savaşımız bile var.

-: İnter wars’dan mı olacak bu savaş ?

H.: Hayır. Areste ki bir arkadaşımın charıyla oynuyorum. Sonucu göreceğiz.

-: Bize zaman ayırdığın için teşekkür ederiz.

H.: Ben teşekkür ederim. İyi oyunlar herkese.

Üst Alt
Reklam
Reklam