İSTANBULVDS %100 fix 1886 server peh :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
İstanbulvds sözde 1886 yı %100 fixlemiş yok yarın vidyo cekcekmiş bilmem ne merakla bekliorum bakalım a'dan z'ye vidyo cekip msn konusmamızıda sonuna koycakmıs merakla bekliorum % 100 bugsuz server tanıtımlarını :D %100 bugsuzsa ben 15.000 TL nakit vermeye hazırım :Fqqq

Kayıtlı Üye
Kardeşim Alayı Yalan Benim Arkadaşım Aldı Sunucu Alma Dedim Dinlemedi Ne soacs Veriyolar Verdikleride Kırık Soacslar Forumlarda Paylaşılan Yaptıkları Bir Anti Var Afedersiniz Sik Gibi :)

Kayıtlı Üye
aga ben zaten dolandırı olduklarını biliyorum :D msnden öle admla konusuoduk bi atarlar yok bi g*t kalkıklığı falan görmeniz lzm :D %100 fixlemişler ya bugunde vidyo cekcekmiş msn konusmalarınıda sonuna ekleyip bni g*t etcekmiş merakla bekliorum:D

Kayıtlı Üye
aga ben zaten dolandırı olduklarını biliyorum :D msnden öle admla konusuoduk bi atarlar yok bi g*t kalkıklığı falan görmeniz lzm :D %100 fixlemişler ya bugunde vidyo cekcekmiş msn konusmalarınıda sonuna ekleyip bni g*t etcekmiş merakla bekliorum:D

vps vereyim sana 7/24 ddos at :D

ben 3 dk ıcınde özbalın websitesini :D

ve 3-5 tane pvp kapatıodm :D 10 megabit net verioyrlar bide qqq

Kayıtlı Üye
:D salla uğrastına deymez dostum yinede sağolasın ben sadece bekliyorum bakalım vidyolarını :D

Kayıtlı Üye
adam bana msn'den anti yapan arkadasın varmı diye bagırıyordu :D 1886 fixlemeyi bırak oyuna giremes :D

Kayıtlı Üye
:F:F:F :D hep yalanlar yalanlar anlamıyorum yalan söleyip ellerine ne geciyor :D coluk cocuk bu şirkette calısanlar yA:D

Kayıtlı Üye
Hem öyle hemde gelmiş artislenio ya görseniz neler neler diyo delirtti beni gece gece:D

Kayıtlı Üye
Bana Gelmiş Diyor Usko Charın Varmı Sağlam Varsa 64 Gb 1 Yıllık Ana Makine Takas Yapalım :)

Kayıtlı Üye
:D:D:D allhım ya harbi mal bi cocukmus :D keske acık adresini falan isteseydim gidip dövseydim bak içimde kaldı ya off:D şimdi msnde acmaz ki beni engellemiştir kesin:D

Kayıtlı Üye
salagın teki cocuk bırak vds alan mal zaten ondan gercek saglam firmalar dururken ;)

Tercihim PVPHOSTİNG.NET

ve i7 vds'lerde reboot panel olmas Sans'a BaK ?

soacs osmanx'in bayisi tek poyrazbilisim pvphostig

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam