İşte Linkedin'de 1 Milyon Takipçi Sayısını Geçen İlk Kişi!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Enion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
iste-linkedin-de-1-milyon-takipci-sayisini-ge-4147396_300.jpg

İş dünyasında başarı, takipçi sayısında da başarı getiriyor.

Mahmut Saral - - Özellikle profesyönel çalışma hayatına yönelik bir sosyal paylaşım platformu olan Linkedin'de 1 milyon takipçi sayısını geride bırakan ilk kişi, Virgin şirketler topluluğunun CEO'su Richard Branson oldu. Branson, paylaştığı yazılarla yüz binlerce kişinin ilgisini çekiyor, binlerce yorum alıyor.

Örnek vermek gerekirse, İş Dünyasında Başarılı Olmanın 5 Kuralı isimli yazısı, 500 bin sayfa gösterimine ulaşmış durumda. Bu sadece bir örnek.

Richard Branson'ın ardından en çok takipçiye sahip kişi ise, ABD Başkanı Barack Obama. Bildiğiniz gibi Obama, son seçimleri kazanarak tekrar 4 yıl süreliğine başkanlık görevini sürdürmeyi garantilemişti.

Linkedin'in 187 milyondan fazla üyesi bulunuyor. Site hem ücretsiz, hem de ücretli üyelik sistemleri sunuyor kullanıcılarına.

Kaynak=Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

Kayıtlı Üye
bundan bizene , copy +paste yapıyorsun

post kasıyorsun , her konun bundan ibaret , biseyden caktıgında yok neden Kendini ve insanları Kandırıyorsun Arkadşaım Neyse İyİ Forumlar :)

Kayıtlı Üye
Kendi Adına Konus Sen Bişeydenmi Çakıyorsun.?Herşey Knıght online Değil Dünyadan Haberin Olsun Az.

Kayıtlı Üye
En Azından Ünversite Mezunuyum En Azından Bilgim Yok Diosun Ya En Azından Sizin Gibi Bizim Gibilerin Yazıp PAylaştığı Şeyleri Ordan Burdan Kodları Toplayıp DataBase Yazıyorum Diye GEçinmiyorum :) 1298 Bilgim bana Yetiyor Kendim Yazabiliyorum En azından Sizin Gibi TOplamıyorum Tamm :) Hadi iyi Forumlar.

Kayıtlı Üye
Doğuştanmı Geldi Yeteneğin ? Direk Hiç bişi yapmadan database yazmayımı ogrendın ?

-Coderlikde gelişme ve öğrenmenin EN pratik yolu TAKLİT ve HAZIR KOD kullanmaktır. Tabi ki bir kodu ne kadar iyi taklit eder ve kullanırsanız Siz de yeni bir şeyler geliştirebilirsiniz. Hazır kod kullanmaktan kaçınmayınız. Mühim olan kodu anlamaktır. "

Leqo

Kayıtlı Üye
Doğuştan Öğrenmedik Biz Bu Oyuna Bu İşe Başladığımızda 1098 Vardı Yavaş Yavaş Öğrendik Siz Yeni Nesil'ler Copy + Paste Yapmaktan Başka Bir Şey Bilmiyorsunuz. Client Geldimi Hiç Bİr Şey Yok Cünki Zaten DataBase'de Copy + Paste'siniz :) Bu Arada Sizin Rütbe Delisi Değilim Senin Aldığın Rütbe Forumda Sürekli Online Olanlara Veriliyor. Yani Biraz Dışarı Çık Dünyadan Haberin Olsun Daha Büyüme Cağındasın Bilgisayarda Durma Paso ;)

Kayıtlı Üye
Bilgisayarda Durmakmı Pc Full açık Ama Bilgisyar başında olmuyorum.Copy Paste Dedğin Birinin Paylaştıgını alıp kendı dbime uyarlamak öle öle ogrenıyoruz.Rütbe Mi Rütbe Yapıp Napıcagım en yüksek rütbeye paramı veriyorlar ? Şuan 100 lerce forum var orda neden takılmıyorumda burda takılıyorum.Çünkü Burda Yardımseverlik Var sizin gibiler yüzünden paylaşım denilen şey Post Kasmaya Çıktı Çok Biilmişsinizya.Herşeyi siz biliyorsunuz.

Kayıtlı Üye
"Copy Paste Dedğin Birinin Paylaştıgını alıp kendı dbime uyarlamak öle öle ogrenıyoruz"

Bak Ben Bundan Bahsetmiyordum Bütün Açtığın Konular Copy + Paste Diyordum Ama Senin Yapmaya Çalıştığın DataBase'lerde Öylemiş Çakma Memati Seni Özenti

Son Olarak Fazla Söze Gerek Kalmadı :)

Kayıtlı Üye
Sözlere Bak sözde üniversite mezunu Seni neden ilgilendiriyor konularım ?

Kayıtlı Üye
Sizin Gibi Emek Hırsızları Coook Dikkatimi Çekiyor Ondan İlgilendiyor :) Neyse Muhattap Olmuyorum Hadi İyi Forumlar

Kayıtlı Üye
Msn Versene Sen Bİ Burada Tam Konusulmuyor.:)

1

111Mutay

Guest
Doğuştanmı Geldi Yeteneğin ? Direk Hiç bişi yapmadan database yazmayımı ogrendın ?

-Coderlikde gelişme ve öğrenmenin EN pratik yolu TAKLİT ve HAZIR KOD kullanmaktır. Tabi ki bir kodu ne kadar iyi taklit eder ve kullanırsanız Siz de yeni bir şeyler geliştirebilirsiniz. Hazır kod kullanmaktan kaçınmayınız. Mühim olan kodu anlamaktır. "

Leqo

Leqo - adam sanki Bill Gates'ten alıntı yapmış anasını satayım. Hazır kod kullanmakla bir yere varılmaz. Araştıracaksın, öğreneceksin. Taklit konusuna da katılmıyorum, her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır, sen databaseye odbc ile bağlanırsın, bir başkası gelir ado ile bağlanır, bir başkası gelir farklı bir component ile bağlanır. Senin yazdığın 15 satırlık voidi bir başkası iki satırla bitirebilir. Önemli olan ORJİNAL olmaktır. Parise giden milyon tane yol var, hangisini seçeceğin sana kalmış. Senin alıntı yaptığın coder çakması adamın kafasına uyarsan anca LAMER olursun. Dennis ritchie'nin çevresinde copy paste yapabileceği birileri yoktu, adam şu anda pc üzerinde kullandığın tüm dillerin babasını, C'yi yarattı.

Copy paste ile çalmak arasındaki tek fark birisinin legal olması. Hiçbir emek sarfetmeden, kafa yormadan birşeyleri elde etmeye çalışırsan elinde sonunda bir gün taklaya gelirsin. Hadi dersin ki, hazır kodu inceleyip mantığını anlayıp kendi voidlerini, kendi kodunu yazarsın, tamam hak veririm. Herkesin eksik olduğu noktalar vardır. Açarsın interneti, atıyorum cryption algoritması yazacaksın, okursun bu konuyla ilgili makaleleri, fikir edinirsin, koda dökersin. Önemli olan mantığı kurmaktır.

Leqo - adam sanki Bill Gates'ten alıntı yapmış anasını satayım. Hazır kod kullanmakla bir yere varılmaz. Araştıracaksın, öğreneceksin. Taklit konusuna da katılmıyorum, her yiğidin yoğurt yeyişi farklıdır, sen databaseye odbc ile bağlanırsın, bir başkası gelir ado ile bağlanır, bir başkası gelir farklı bir component ile bağlanır. Senin yazdığın 15 satırlık voidi bir başkası iki satırla bitirebilir. Önemli olan ORJİNAL olmaktır. Parise giden milyon tane yol var, hangisini seçeceğin sana kalmış. Senin alıntı yaptığın coder çakması adamın kafasına uyarsan anca LAMER olursun. Dennis ritchie'nin çevresinde copy paste yapabileceği birileri yoktu, adam şu anda pc üzerinde kullandığın tüm dillerin babasını, C'yi yarattı.

Copy paste ile çalmak arasındaki tek fark birisinin legal olması. Hiçbir emek sarfetmeden, kafa yormadan birşeyleri elde etmeye çalışırsan elinde sonunda bir gün taklaya gelirsin. Hadi dersin ki, hazır kodu inceleyip mantığını anlayıp kendi voidlerini, kendi kodunu yazarsın, tamam hak veririm. Herkesin eksik olduğu noktalar vardır. Açarsın interneti, atıyorum cryption algoritması yazacaksın, okursun bu konuyla ilgili makaleleri, fikir edinirsin, koda dökersin. Önemli olan mantığı kurmaktır.

Burda copy+paste olayı arkadaş bişey bilmiyor , herkesden bişeyler alarak , yardım isteyerek yapmaya çalışıyor. Yani anlayacağın mantığını cözmeye çalışmıyor , kendisiyle konuştuğum kadarıyla 1299 usko database yapıyormuş ama evt kodlamak veya herhangi bişeyden bi bilgisi yok. Ortalıkta gezen patchleri , query kodlarını "F5" yaparak usko databaseyi herkes yapar ve herkes yapar anlamında ortalıkta bi sürü usko database geziyor. Bu zamana kadar çok görmüşlüğüm var , Komasterv6 database indirip Usko database yaptım diye geçinen çok. Ben ona da bişey demiyorum almadım aynısı değil desin bana ama kime inandırabilir. Her zaman yeni şeyler yapmaya çalışın. Burda cahilliğinden söz etmiyorum bu işe başladığımızda bizde bişey bilmiyorduk ama öğrenme isteği vardı arkadaşın yaptığı çok yanlış Ensar onu belirtmek istemiş. İstatiklerine bakarsanız her konusu ya post kasmak üzerine yada yardım isteme üzerinedir.

Ayrıca son bi olay copy+paste yaparak diye o adamın sözünü yazmışsın , niye programlamaya yönelmiyorsun ?

Kayıtlı Üye

Burda copy+paste olayı arkadaş bişey bilmiyor , herkesden bişeyler alarak , yardım isteyerek yapmaya çalışıyor. Yani anlayacağın mantığını cözmeye çalışmıyor , kendisiyle konuştuğum kadarıyla 1299 usko database yapıyormuş ama evt kodlamak veya herhangi bişeyden bi bilgisi yok. Ortalıkta gezen patchleri , query kodlarını "F5" yaparak usko databaseyi herkes yapar ve herkes yapar anlamında ortalıkta bi sürü usko database geziyor. Bu zamana kadar çok görmüşlüğüm var , Komasterv6 database indirip Usko database yaptım diye geçinen çok. Ben ona da bişey demiyorum almadım aynısı değil desin bana ama kime inandırabilir. Her zaman yeni şeyler yapmaya çalışın. Burda cahilliğinden söz etmiyorum bu işe başladığımızda bizde bişey bilmiyorduk ama öğrenme isteği vardı arkadaşın yaptığı çok yanlış Ensar onu belirtmek istemiş. İstatiklerine bakarsanız her konusu ya post kasmak üzerine yada yardım isteme üzerinedir.

Ayrıca son bi olay copy+paste yaparak diye o adamın sözünü yazmışsın , niye programlamaya yönelmiyorsun ?

Evet Özkanım Aynen Öle Belirttim Sadece :P Arkadaşlar Noktayı Koymuşsunuz Bravo

:cool:

Üst Alt
Reklam
Reklam