ISTIRAP Anti cheat hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar ISTIRAP sistemi tam olarak nedir. Demek istediğim sistemi aldığımızda sorunsuz server dosyalarıyla beraber mi alıyoruz yoksa kendi server dosyalarımızın üzerine mi kuruyoruz sistemi? Ek olarak satıcısı kimdir ve fiyat bilgisi nedir?

Kayıtlı Üye
Cevap: ISTIRAP Anti cheat hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?

fiyatları cok ucuk :)

Kayıtlı Üye

Istırap Daha yeni bir koruma 1 yada 1.5 sene olması lazım piyasaya çıkalı koruma tamamen filesleri ile satılıyor, diye biliyorum ve SQL üzerinden oynıyamıyorsun fileslerle yani fileslerleri elliyemezsin sadece sql üzerinden bazı kodlara izin veriliyor fiyatı sağlam bi koruma fiyat fazla

Kayıtlı Üye

Istırap Daha yeni bir koruma 1 yada 1.5 sene olması lazım piyasaya çıkalı koruma tamamen filesleri ile satılıyor, diye biliyorum ve SQL üzerinden oynıyamıyorsun fileslerle yani fileslerleri elliyemezsin sadece sql üzerinden bazı kodlara izin veriliyor fiyatı sağlam bi koruma fiyat fazla

fiyat bilginiz var mı

lisans fiyatı 50.000 TL

Kayıtlı Üye

hilal adam ve bodom yazmıştır Istrapı ve gerçekten saglam bi anti cheat zaten hilal adam usko amına koyan kişidir koxp ilk çıkaran düpeleri uskoda yapan kişi olarak bilinir bodom ise onun yaveridir kısa ve öz genelde bug bulur düpeleri dener lua yazar db bakar genel olarak ayakcı gibi birşey benim bilgim bu kadar

Üst Alt
Reklam
Reklam