KeWorld Db'si Geri Dönüyor.!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hido

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Merhabalar arkadaşlar. Keworld'u çoğu kişi bilir. Türkiyenin gelmiş geçmiş en iyi db'lerinden , serverlarından biridir kusursuz. Adnan abi , Murat (GameManager) , ve ben olmak üzere oluşan bi ekibimiz vardı. Yaklaşık 4 sene önce bitirdik hayatlarımıza attık kendimizi. Keworld db si kendi tasarımımızla yapılan kusursuz süper bir db idi. Şuan adnan abiyle görüşmelerim devam ediyor. Elinde db oldugunu sanmıyorum. Olursa oradan devam edecegim ama ben lafın özüne geleyim. Ke-World db sinde başta gerçekten benim emegim sonra Murat'ın emeği geçmiştir. Ben 20-25 günde yazmıştım o db yi en ince ayrıntısına kadar. Şimdi sıkıldım geri dönüyorum bu işlere. Bana sunucusu olan süper db arayan bi ortak lazım. Emin olun ki en az 200 useri bulacagız şakasız 200. bu 300 e 400 e gidebilir. Eğer 4 senedir küflenmediysem yapacagım cok şey var. Kısaca anlatayım size. Fakat gerçekten bu işten büyük reklam yapacagız. Sunucunuz iyiyse size beleşe cok süper kusursuz bi db yazarım. Hemen anlatayım en basitinden neler yapacagıma.

Şuanki "Homeko" dedigimi serverlar aslında PK serverlardır. Neymiş cz arkasında egoymus Herkesin egoyla işi olmaması lazım. Hakkını veren egosunu alır Yapacağım yenilikleri ben şöyle bi yazayım.

* Biffrost Room eklenecek. Cz arkasından yaratıklar kalkacak (Ego,Glutton,Sloth vb.)

* Krowaz Room eklenecek. Cz arkasından yaratıklar kalkacak.

* Exp kasmak ne sıkıcı ne bebek işi olacak. ( 2-3 günde 83 level olunabilecek)

* İtem bizim serverımızda cok güzel bişeydir. Mykodan hafif daha kolay item bizim swmizde ( +8 cocuk oyuncagı gibi basılmayacak. Raptor +7 shard +7 bile cok güzel silah olacak.)

* Daha düşünmüyorum vakti var ama Gm olursam oyun içinde çok eglenecegimiz eventler olacak. Keworld'e özel

* Para değerli olacak. Bir item 99999999 a gitmeyecek. Para bulmak zor olacak fakat güzel olacak

* +9 basım olacak fakat basmaya yüregi olanlardan az gördüm fakat basanlarıda gördüm ( %3 gibi bi oran)

* Takılar +2 , +3 basılabilecek. (Takı cıkarmak cocuk oyuncagı degil )

* Bdw düşünecegiz. Lunar War aksatılmadan yapılacak. CSW her Çarşamba olacak.

* Ve her serverın "item satışı yapmıyoruz" dedigine aldanmayın hepsi yapıyor ama Keworldde asla olmadı,olmayacak.

Evet şuanlık diyeceklerim bu kadar fazla uzatmayada gerek yok. Eğer dbsi olmayan veya dbsi tutmayan veya bu db yi bana yap diyen adminlerimiz varsa seve seve ücretsiz yaparım. Maksat eski bilgilerim yerime gelsin. 200 User garantisi veriyorum.

Bana ulaşmak için : Özel Mesaj yoluyla veya Skype: ahmetbeser94 yolundan ulaşabilirsiniz.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

Cevap: KeWorld Db'si Geri Dönüyor.!!!

şimdiden kolay gelsin başarılar dilerim :)

Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam