Knight.exe Sorunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JusTnR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlarım öncelikle paylaşımlarınız ve yardımlarınız için sizlere teşekkür ediyorum .

Server kurarken genelde hataların çoğu database ile knight.exe dosyasının uyuşmamazlığından kaynaklanmaktadır .

Bana database ile knight.exe yi nasıl birbirine uyuşturabileceğimi güzel ve tatlı bir dille açıklayabilecek yeri gelince dosya paylaşımı yapabilecek mütevazi bir forum arkadaşına ihtiyacım var.Şimdiden teşekkür ederim

Kayıtlı Üye
db ile exe değil ebenezer ile exe olmasın ?

aynen oyle ebenzer ile exe uyusmaz db ile en fazla tbl dosyalari uyusmaz buda 1298de cok az raslanan bir sorun yani uyusmazlik ebenezer ile exe arasindadir

Kayıtlı Üye
1886 kurucaksan ilkten bi C++ kursuna falan git iş kurun açmış olduğu bedava kurslar var sadece C++ değil tüm programlama dilleri için kurslar var ücretsiz olarak gidebilirsiniz 1 yıl gibi bir sürede önem verirseniz işinize harika şeyler yapabilirsiniz.

Kayıtlı Üye
aynen oyle ebenzer ile exe uyusmaz db ile en fazla tbl dosyalari uyusmaz buda 1298de cok az raslanan bir sorun yani uyusmazlik ebenezer ile exe arasindadir

teşekkürler yorumlarınız için..

Yani demek istediğim oydu aslında . Ebenezer deki dosyaları , soac exe ile molebox pro da sıkıştırırsam bir işe yararmı ve yahut ebenezer hangi dosyaları exe nin içine atmam gerekiyor ?

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üye
server kurmadaki ince ayarlari bilmediğin için anlamıyorsun tabiki , server kurdun failed to login server 10061 - 1 servera tıkladığında öylece beklemesi bunların hepsi exe nin ebenezer ile uyuşmamasından kaynaklanıyor . boşa yorum yapmayın

evet ince ayarlari bilmiyorum ben hatta hic bisey bilmiyorum sizin köy daha buyuk kabul ediyorum lan yardici olcaktim bu ne asabiyet

Kayıtlı Üye
Ne yapılacağını buldum sanırım yinede sağolun neronlineworld üyeleri

Kayıtlı Üye
Sen uzun yolu seçmişsin.DB'nin kendi patch dosyası olması lazım.Uğraşma onla db'yi araştır patch'ini bulman daha kısa sürer.

Üst Alt
Reklam
Reklam