Knight Online Hayatınız Boyunca (USKO) Başınıza Gelen En İlginç Ve Sevindirici Olay

Yeni Üye
Benim :

Zamanı Tam Hatırlamıyorum Beramus'da AloAzrail vardı galiba (nickini tam olarak böyle hatırlıyorum) işte ben bu adamın vs atmasını izlemiştim bi kere etkilenmiştim.

işte konuşmuştum falan sonrada ondan item istemiştim bana +7 iron x vermişti. :)

hala charım ve o verdiği iron x +7 duruyor Saklıyorum...

Çok değerli bazı şeyler bi insan için :)

Sizinkileride bekliyorum ... :)

Kayıtlı Üye
ilginçmiş :) benim hayatımda unutamayacağın an ise 1453 zamanındaki maradonun hali ve 5 saatte 10 level yapmam çok büyük bir başarıydı benim için :)

Kayıtlı Üye
ilginçmiş :) benim hayatımda unutamayacağın an ise 1453 zamanındaki maradonun hali ve 5 saatte 10 level yapmam çok büyük bir başarıydı benim için :)

katılıyorum:D yani 20 leveli 1 günde kasmıştım ilk resurrection gelmemişti yani yeni moradon , ilerde gloomwing lerde 10 k kasardık :D 1 m olunca pazar gezmeler falan :D ilk başlayınca ilk 3 gün premium :F

Kayıtlı Üye
knight ilk baslagımda presti mage sanmıstım neden magelerdekı gibi alan flan atamadıgımı hep dusunmustum sonradan :D patladı gitti :D

Kayıtlı Üye
O değilde adamin teki kendini kizmiş gibi tanitip soymuştu :(:( :) ama sonra anladim hanyayi konyayi :)

Yeni Üye
ben ilk priest olarak başlamışdım 2001 - 2002 lerde falan

sonra asas kasdım bakdım para(gb ) yetişmiyor sürekli 7 24 uykusuz kala kala pot basıp satıordum priestden

en sonunda +7 md shar +7 chitin set falan yapmışdım asas'a

oç'nin biri geldi :d bak hile buldum dedi trade ile ok a aynı anada basarsan ikimizdede o item oluor faalan ayagı yapdı :D bizde bilmioruz amk :D

neyse kodum itemleri bende duruordu relog attım kahpeye gitti :d annensinin ellerinden halen öpmekdeyim ..

hoşuma gitti konu bende eklemk istedim tşkrler konuyu açdığın için :d

Kayıtlı Üye
Benim :

Zamanı Tam Hatırlamıyorum Beramus'da AloAzrail vardı galiba (nickini tam olarak böyle hatırlıyorum) işte ben bu adamın vs atmasını izlemiştim bi kere etkilenmiştim.

işte konuşmuştum falan sonrada ondan item istemiştim bana +7 iron x vermişti. :)

hala charım ve o verdiği iron x +7 duruyor Saklıyorum...

Çok değerli bazı şeyler bi insan için :)

Sizinkileride bekliyorum ... :)

O car Benimdi

1 haftaya 10 level olmustm :D

Roan Camp skeletonlarda msn koxp ile kasarken yanimiza gm gelip scura 5 diye bir monster atmisti. o zamanlar scura 5 ne onu bile bilmiyorduk :D

Administrator
Yönetici
Yönetici
ko'da en çok sevindiğim gün; avedon +7 almıştım ares serverinde 200tl ye, o zamanlar 1453 tabi millette yok raptorların +7 leri 20 küsur gb lerde falan trinalar 999 :D +5 rogue chitin aldım avedonu aldıgım kafede, yanımda abiler falan var beraber +7 ya geçirdik o zamanlar +7 chitin 500m ediyo para bol ya o an +8e basalım yanarsada canı sagolsun dedim :D bekledik biraz +8e geçti falan 10dakika sonra birinden trade hack yedim buda böyle bi anımdı :D hem sevinip hem üzüldüydüm ilginç bi gündü :D

Kayıtlı Üye
Hatırlıyorumda kecoon keserken şans eseri kekuri ring düşürmüştüm o charda hala duruyo :D

2. aklıma gelen olayi yazayim.

Cypher'de WOLF diye bir clan acmistim daha knighta yeni basladigimda.

önüme gelene clan atiyordum clana bir adam girdi 100k npsi varmisti heralde ertesi gün grade 3 oldu ve adam sinirsiz ban yedi :D

heaven zamaninda grade 3 clanim vardi :D

Kayıtlı Üye
Aresde KnightEMpire Zamanında 49 level Lighing Magem Vardı Grade 3 Clanım vardı Gelen Geçen " aa kolluga bak yeşil falan emcye ne zaman gitsem clann add pmlerinden geçilmiyordu :D Fena halde götüm Kalkmıstı :D 2006 Sıralarındada Xiegononda +8 Dual Cleaverim vardı Cleaver Göreviyle Yapa yapa biriktirdim ve basmıstım adamın teki geldi dupe yapalımmı falan tamam dedim bana dedi işte git human inne koy clevaerleri orc innden al sonra kimsenin olmadıgı yere 1 coinden koy 4 tane falan olucak dedi bende gittim koydum meğerse adam bana tıklamıs daha önceden coook uzaklara gitsemde cleaverlerimi çalmışdı hain :(

Kayıtlı Üye
Knight'a İlk başladığımda town nedir bilmezdim :D Biyerde takılı kalmıştım Çıkmak için 1 hafta uğraşmıştım (Şansımada Etrafımdan Kimse Geçmiyordu :D)

Kayıtlı Üye
+7 raptorun pazarda görülmediği zamanlarda bi olay vardı, sağlam itemliler trade atıp itemlerini gösterirlerdi ve tradeyi onaylayıp biz kabul edene kadar kapatırlardı.yine böyle bi olay oldu areste. adamın biri trade attı öyle bi itemler koydu ki aklım gitti +1 roc lar +8 shell falan. bu dediğim olayı yapma ihtimalina karşı bekliyorum. ilk tradeye bastım ve onay yazısı çıktı hatırlarsınız onu enterleyince direk kabul ediyo tradeyi ve tahmin ettiğim gibi de oldu tradeyi onayladı o bende enterledim ve trade ekranı kayboldu. kalktım odamda deli gibi oynuyorum artık itemler bende gözüyle bakıyorum. sonra inventory i bi açtım ki üzerim çer çöp dolu yok gavolt yok bilmem ne aşağıda inventory dolu uyarısını görünce kahroldum.ekrana nasıl kafa attıysam o hırsla, ekranın rengi atmıştı. mavi masaüstü arkaplanı kırmızı gözüküyordu.

Kayıtlı Üye
Hiç dupe numarası yemedim :) ama taaa eski zamanlarda hatta şöyle desem bi çoğunuz hatırlar gm nin ## Configuration first 80 lvl **** ## noticesini geçtiği zamanlar :) uğraşıp dual 8 cleaver yapmıştım cafede bi abi ooo bi gel göster bakalım nasıl demişti artislik olsun diye girmiştim öbür gün abi char açtı nedense elinde 8 cleaver vardı ve benimkiler kaybolmuştu ilginçtir :D

(O ilk 80 olan arkadaş bi warriordu adı tam aklıma gelmedi şimdi bi kaç isim var atarsam yalan olur :p ama edena nın ilk 80 in den bahsediyorum)

Üst Alt
Reklam
Reklam