Knight Online ilk zamanları

Kayıtlı Üye
Oyunu ilk zamanlarından beri oynayan birileri mutlaka çıkacaktır. Eskiden oyun nasıldı ? Şuana göre ne gibi değişiklikler vardı bilgilerinizi paylaşır mısınız?

Ek soru;

Knight Empire dönemi öncesinde ardream haritası cz yerine mi geçiyordu ?

Yeni Üye
Cevap: Knight Online ilk zamanları

1-Knight Online ilk adı Knight empire Haziran 2002 de Demo beta test sürümü olarak sunucuları açtı Level sınır 65 lvl di ve Beta da sadece ARES vardı.. AMa full sürümde 3 tane dünya var ARES DİES XİGENON

2-Knight 15 Ekim 2002 de ilk istanbulda bazı cafe sahipleri tarafından K2network ve WİZGATE şirketleri Bu cafelere Launcher verdi

3-10 Aralık 2002 de Tüm Türkiye ye dagıltıldı

4-22 Mart 2003 de Oyunun beta test sürümünü oynadık ( Hatırlayanlar vardır )

5-WİZGATE nin sitesinde 4 mayıs 2003 Yapılan haber ile birlikte !! (15 ekim 2003 Avrupa / 20 ekim 2003 de Tüm orta avrupa ve orta doguda ve Türkiyede )

6- 1.yazdıgım gıbı Betada sadece ares full sürümde ise ARES,DİEZ,XİGENON vardı..

7-ÜYelik aldıp oyuna girdikten sonra Karakterlerimiz Koltukdan kalkıyordu hatırlarsınız...

8-Yıl 28 ekim 2003 ( Piana Breth ) karlı olmustu artık ve ( 7 SİNS ) diye bir yer acılmıstı belli aralıklarla hangi ırk keserse o gidiyor bilirsiniz zaten.. 2007 yılında gelecek olan Bifrost canavarlarının denemesi yapılıyordu

9-Ve 2004 de Knight empire / Knight online oldu ve (Piana Breth farm / 7 SİNS ) tarzı yerler kalktı..Oyuncuların ilk oyundan sogumaları bu zamanda oldu ama güzeldi..

10-Eskiden Her serverin 1 tane sunucusu varken Ares 1 iken 2 oldu..sonra moradona mastodon - Gloypodont gibi canavarlar geldi dokunan tek yiyordu

11-Ocak 2004 de civciv bugu kalktı 30 lvl de patlıyordu parayı al giyin kusan Luferson veya EMC kos

12-İlk hile tabiki Türklerden DÜPE - İTEM COGALTMA - 3 KISI ARASINDA TRADEDEN YAPILAN hile patch bugundan kaykaklanıyordu..NOTİCE den soyle yazı geliyordu "Now our game players who want to take advantage of the correctness of Cookie Cheats prohibited such things as the game" !!!

Ark Oyunumuzda Çerez Hile Gibi Şeyleri Oyun Hatasından istifade yararlanmak isteyen oyuncular yasaklanacaktır -Kısacası Oyunda Hile yapan banlanacak-

13-K2network bunu ogrenınce 1453 den 1456 patch i getirdi

14-Ocak 2004 de yeni tarz düpe cıkar k2network gene el koyar yüzlerce kişi ban yer patch 1457 gelir

15 K2network anlaşmazlık yuzunden WİZGATE ile anlasmayı bozar.. ##Companies are divided by a dispute among us for the @ WİZGATE Company ##; / ##Aramızda Cıkan anlaşmazlık yüzünden ŞİRKETLERİN YAPTIGI Oylamaya göre @ WİZGATE Şirketi aramızdan ayrılmıştır##

16-Cypher da cafecilerin aklına bir fikir gelir.."Biz char yapıp ve cafeye gelen arkadaslardan ek para alıp onları neden kasmıyoruz" derler ve msn hackını bulurlar.Düper gelişir de gelişir..

17-K2network cafecilerin oyununu ogrendıkten sonra OLYMPİA yı acar ve cafecılerın köşeyi donme planı baslamadan bıter ( sözüm meclısden dısarı )

18-Artık yeni stıl vardı USKO da sunucular 2 iken 3oldu DİES1 -DİES2 -DİES3 vs. oyuna giris yeri darmadagan

19-Yıll 11 mart 2004 Artık mıllet saglamlastı herkez +4 +5 cleaver +3 fp bulmus direk cz ye inen Çılgın Türkler o halıyle golem donmeyı dener basarılı olur.not:Arastırdıgım kadarıyla GOLEM in nasıl exp verıdıgnı sadece yabancılar bılıyordu tabı Cılgın turkler ogrenınce 20 30 lvl iken bile gelenler olmustu.

20-ESLANT yeni canavarlar geldi ve LVL sınırı 45..

21-GOLEM isinden sıkıan yabancılar - Türklerin slotları istila etmesine sınırlenen yabancılar K2NETWORK a TICKET atar.Hatırlayan hatırlar atılan ticket de ( BİZ ARTIK LEVEL KASAMIYORUZ EXP KASAMIYORUZ GOLEMLER TÜRK OYUNCULAR YÜZÜNDEN İSTİLA İŞGAL EDİLİYOR )

22-K2NETWORK Türkleri kayırırcasına ( BİZ KNIGHT ONLINEYI BÜTÜN EXP LEVEL SEVİYE TÜRÜ ŞEYLERİ SİZ ALASINIZ DİYE DEGİL BÜTÜN SUNUCU BÜTÜN ÜLKELER HELKEZ FAYDALANSIN DİYE TERS CEVAP VERİR GİBİ CEVAPLAR )

23-Yabancılar cok sagladır.bİZ 60 LVL yokken bile onlar 62 73 lvl ve +7 itemleri vardı.BU yabancılar 3 pt gidip DARKMARE kesmıslerdır exp ve drob oranı cok yuksektır.Cılgın türkler bunuda ogrenır. Dark mareye 30 40 lvl oyuncular gıder ama unuttuları Dark mare Golem gıbı degıldır.2-3 party bır araya gelip bile kesemezlerdi.( Aralarında olan kısıden alıntıdır )

24-Sonra Darkmare ısınden vazgecıldı. Haziran 2004 de İnsanlar sıcaklar yuzunden İnternet caflere gitmiyor evlerinde oturuyorlardı K2Network un keyfi kacmıstı.Bu rahatsızlık uzun surmedı..

25-22 Agustos 2004 de Knight sunucuları dagınıktı Ares1 baska yerde ares 2 baska yerdeydi oyuncular bundan sıkayetcıydı ve sonra K2NETWORK Bir servera tıklayınca 3 sunucaya girme imkanı sagladı.

26-2004 un sonlarına dogru (Kesin tarıh degıldır) "KOXP " dene birsey ortaya cıktı.ilk olarak OKÇU da gordum oturarak OK atıyordu.Koxpa inanmamıstım MASTER skılınde oldugunu sanıyordum onceleri.Kekurikekuka yı beklıcektım ki KOXP TOOLS bulmuslar otmatık ates ediyor.

27-Kasım 2004 artık serverda 60 level vardı cz de adamlar oluyordu.Carlarımızın Nıcklerının yanında ufak isaretker oluyordu K M felan.NP ye baglı.Yani sembol oyundaki hırsımızı dahada cogalttı

29-2005 e girdik sabah internete geldıgımızde "Moradonda yuruyen kardan adamlar vardı" ( Hatırlarsınız) onları kesıp ıcınden cıkanı kırdırıp kardan adama donusuyorduk

30-2005 de "SOL ÜST TARAFA" Q-P gelmıstı oraya tıklayınca "Q" görevleri "P" ise Premium cash gibi seylerı satın alacagımız yeri acıyordu '' Kredi kartı '' ile rahatca satın alabılıyorsn..

31-Ocak 2005 de "GÖREV BUG U " Arkadaslar kendı arasında 30 lvl de acılan gorevı bug yapıyordu ve 49 a kadar uyguluyorlardı lvl kasma kolaylasmıstı her bugu yaptıgından 2 kez % 25 verıyordu..

Yukarıda baktıkki NOTİCE: "Banned for cheats and to Quest "

32-CZ de TROLLER de güzel exp güzel drop veriyordu tabi cz de Pk atanlar rahat bırakırsa

33-30 ekim 2005 de HALLOWEEN - CADILAR BAYRAMI geldi Cok karısık bır olaydı ben yapmadım acıkcası..

34-2006 lvl sınır 70 di..Ve CTRL basarak minör atmayı ogrendım Nisan 2006 da ilk Attila mı kestım / Kasım 2006 da BOS EVENT lar başladı Tipini görmedıgım bosslar atıldı "snaqe queen" felan

35-YIL 11 ARALIK 2006 oyuna giremedik Aralık 13 te ise Knightonlineworld sıtesınde oyun yeni yüzü olarak.Char ımızı aktıflestırıp Knight online "Test" sürümünü oynuyorduk. Giriste "Drake" isimli sunucu vardı ona giriyorduk.60 lvl bankada 500 m para satıcılarda shard felan Milletin üstü parlıyo

36-Eslant Lvl sınırı 60 olmustu,Moradon yesıllıklerle doluydu,yanıp sonme Rebirth scrol de eklenmısdı.

37-Knightonline FİRE DRAKE olarak geri döndü..2007 ye girdik Moradonda felankor degısık boslar ucuyordu kesemıyorduk

38-11 Aralık 2007 de +7 FLAME SHARD GECERSE DEVAM GECMEZ İSE BIRAKICAKTIM malesef gecmedı ve kalan ıtemlerı satıp oyunu bıraktım..

39-Son olarak gelen patchler / MORADON:THE RESSURECTİON - FORGOTTEN FRONTİERS - CHAOS

NOT : Başka bir siteden alıntıdır. Neredeyse birebir knightin tarihini anlatmışlar.

Üst Alt
Reklam
Reklam