Knight Online PVP Para Eksiye Düşüyor ve 21 GB Oluyor

Kayıtlı Üye
Uzerimizde 500k para var ve 5m lik bir itemi npcden almaya calistigimiz zaman para eksiye dusuyor ve tekrar para ekleyince bu defa 21 gb geliyor karaktere.

Bununla ilgili nereye bakmam gerekir? Yol gosterebilecek olan var mi? Tesekkurler.

Kayıtlı Üye
Para eksiye düşmesi hakkında bi fikrim yok ama 21 gb gibi bi başlangıç söz konusuysa aşağıdaki anlattığım olabilir
db içinde dbo.USERDATA Gold kısmına 21 gb setlenmişmi oraya bak veya create new char ve beginner item tarzı prosedür varsa içinde kod eklenmiş olabilir şu şekil
update USERDATA set Gold = 2100000000

Kayıtlı Üye
Para eksiye düşmesi hakkında bi fikrim yok ama 21 gb gibi bi başlangıç söz konusuysa aşağıdaki anlattığım olabilir
db içinde dbo.USERDATA Gold kısmına 21 gb setlenmişmi oraya bak veya create new char ve beginner item tarzı prosedür varsa içinde kod eklenmiş olabilir şu şekil
update USERDATA set Gold = 2100000000

Baslangic degil. Sonradan eklenen parayi harcarken para eksiye dusuyor ve sonrasinda 21 gb oluyor. Cevap icin tesekkurler.

Kayıtlı Üye
Baslangic degil. Sonradan eklenen parayi harcarken para eksiye dusuyor ve sonrasinda 21 gb oluyor. Cevap icin tesekkurler.
Hangi versiyonda sıkıntı yaşıyorsun bilmiyorum ama aklıma birşey geldi geçen srcde çılgınlık yapayım dedim 21 gb sınırını değiştim ve para 21 gb üstüne cıkınca eksiye düştü sendede GB sınırı 21 gb yerinde daha fazla miktarmı yazıyor acaba.

Kayıtlı Üye
2100000000 yazan yerlere baktim src icinden ama sorun gorunmuyor. Yani 21gb olarak gosteriyor. Baska nereye bakabilirim? Aylardir bu sorunu cozemedim.

Kayıtlı Üye
İki yıldır bu sorunu çözemedim. Yok mu bir babayiğit hâlâ?

Üst Alt
Reklam
Reklam