Knight Onlineden Çok İyi Anlayanlara İş Teklifi

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Ben ORTEL BİLİŞİM HİZMETLERİNDEN Ekrem,

Adres : Firma Bilgileri:

Firma Adı : OrtelBilişim internet Bilişim Hizmetleri

Vergi Numarası : 52036382896

YS No: 3005

Veri merkezi : Radore Datacenter | Redstation

Web Sayfamız : Ortelbilisim.com - İnternet Bilişim Hizmetleri -

İletişim Bilgileri:

Mail adresi : [email protected]

Satis-Bilgi :[email protected]

Adres : İSTANBUL/Beylikdüzü

Telefon : YUKARI DUDULLU MAH.IMES SAN. SIT. 404.SOK. NO.2 UMRANIYE

Telefon : 0212 254 13 90

Eğer Knight Online Server Kurulumundan ve Çözümlemesinden Çok İyi Anlıyorum Diyorsan Hemen Bizimle Görüş ve İşe Başla!

Kod:
Başvuru Örneği ;

İsim : Ekrem

Soyad : KRAFT

Online süresi : 7/24

Skype-MSN : ekremkraft

NOT : Daha Önce Bir Çok Serverde Görev Aldım.

Kayıtlı Üye
Cevap: Knight Onlineden Çok İyi Anlayanlara İş Teklifi

İsim : Ömer

Soyad : Öngen

Online süresi : Okuldan geldiğim vakitler değişiyor hafta içi en geç 5 de evde oluyorum en erken ise 1.5 da evde oluyorum akşam 10 a kadar hizmet verebilirim.

Skype-MSN : omrongn34 msn; [email protected]

NOT : 5 senedir pvp işindeyim birçok server açmışlığım oldu çoğu server sorunlarından anlarım, şuanda old knight empire'da yöneticiyim

Kayıtlı Üye

İsim : Selçuk

Soyad : ALPAY

Online süresi :Okul varken 5 saat yokken 18 saat

Skype-MSN : [email protected]

NOT : Daha Önce Bir Çok Serverde Görev Aldım. Database Sorunları . Serverfiles Hataları . Panel Bug Açık Kapatma . Photosop Professional Panel İndex Yapımı

NOT : Kendi Kodladığım Anticheat Vardır ! 0 Hile Oto Ban !

Kayıtlı Üye

ahahaha :D skype'deki fotoğrafa bak. internet kafede çekmiş :D:DD:D

dikkat etmemişim birde forumdaki ismine :G 1997 var sonunda :(

tumblr_mews9rwRpt1qj26yq.jpg

Kayıtlı Üye
1997 firma kuruluş tarihin DevilCraft firmasizden büyük olduğun böyle yorumlar yapmaya gerek yok .

Kayıtlı Üye

İsim : Oğuzcan

Soyad : Suvatlar

Online süresi : Günlük belli kısa aralıklarla 10 Saate yakın bir süre online oluyorum.

Skype-MSN : [email protected] -

NOT : 1 yada 1.5 Yıl önce 2 ay Poyraz bilişimde msn üzerinden teknik destek veriyordum ve son 8 aydır kendi local serverim ile geliştirme üzerinde çalışıyorum , Database Editleyebiliyorum , Server files hataları üzerinde bilgim var.

Kayıtlı Üye

Bane İstek gelmedi sizde mailini paylaşırsanız ekliyeyim?

Kayıtlı Üye
1997 firma kuruluş tarihin DevilCraft firmasizden büyük olduğun böyle yorumlar yapmaya gerek yok .

Yalandan kim ölmüş :D 97'de sen daha yoktun veya yeni doğuyordun . 97'de knight yoktu haliylen benzeri mmorpg 3d oyunlarda yoktu. ( ozaman böyle oyunu kaldıracak pc'de yoktu ) az araştırdım senin bu yorumun üzerine "1995 yılında ODTÜ Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi tümüyle web üzerinden kullanılabilir duruma gelmiş ve de artık internetin gerekliliği anlaşılmış ODTÜ lüler tarafından TÜRKİYE' de yaygınlaştırılmış geliştirilmiştir." Gerisini söylememe gerek yok. hemen 2 sene sonra yatırım yapıp o internet hızı ile açılamıyacak hayali firmalar :) çok boş konuşuyorsun çocuk.

YNG

Yalandan kim ölmüş :D 97'de sen daha yoktun veya yeni doğuyordun . 97'de knight yoktu haliylen benzeri mmorpg 3d oyunlarda yoktu. ( ozaman böyle oyunu kaldıracak pc'de yoktu ) az araştırdım senin bu yorumun üzerine "1995 yılında ODTÜ Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi tümüyle web üzerinden kullanılabilir duruma gelmiş ve de artık internetin gerekliliği anlaşılmış ODTÜ lüler tarafından TÜRKİYE' de yaygınlaştırılmış geliştirilmiştir." Gerisini söylememe gerek yok. Ozamanki internet hızını özellikle :G

@DevilCraft Aslında 97 Senesinde 10xx version TurkGamer Files Olusan USKO Vardı Yanlıs Hatırlamıyorsam..

Kayıtlı Üye
@DevilCraft Aslında 97 Senesinde 10xx version TurkGamer Files Olusan USKO Vardı Yanlıs Hatırlamıyorsam..

@YNG Tarihleri karıştırıyorsun :) ozaman knight bile yoktu :( ^^ turkgamer'i halen dün gibi hatırlıyorum 2005'de oynardım. Editler yüzünden pek zevk alınmazdı. 1089 versionundan bahsediyorsun ozamanın dalgası :) skill dönme olayı var diyorlardı.

Kayıtlı Üye
Cevap: Re: Knight Onlineden Çok İyi Anlayanlara İş Teklifi

@YNG Tarihleri karıştırıyorsun :) ozaman knight bile yoktu :( ^^ turkgamer'i halen dün gibi hatırlıyorum 2005'de oynardım. Editler yüzünden pek zevk alınmazdı. 1089 versionundan bahsediyorsun ozamanın dalgası :) skill dönme olayı var diyorlardı.

Bizde 1997 Ko veya başka birşey kuruyorduk denmedi 1997 şirket açılış tarihi dendi tib.gov.tr yer sağlayıcı listesinden"3005" numaralı ys belgesini sorgularsan firmanın kaç yılında açıldığını öğrenirsin şuan hakkında suç duyurusunda bulunabilmem anlık olay lütfen sukuut et ve ağzını açma .

Kayıtlı Üye

İsim : OLCAY

Soyad : OĞUZ

Online süresi : 7/24 (ŞUAN ÇALIŞMIYORUM.ASKERLİĞİM 2 YIL TECİLLİ)

Skype-MSN : profiterol59 - [email protected]

NOT : Daha Önce Bir Çok Serverde Görev Aldım.editlemiş olduğum 0(sıfır) sorun +8 +2 andream pk databesem var.server files+database hatalarından çok iyi anlıyorum.panel editlemekte gayet iyiyimdir.ayrıca 1vs1+bdw gibi event süresiz event programlarım elimde mevcut

Kayıtlı Üye

İsim : Bayram

Soyad : Sarıoğlu

Online süresi :7/24

Skype-MSN : [email protected] -

NOT : msn üzerinden teknik destek veriyordum ve Database Editleyebiliyorum , Server files hataları üzerinde bilgim var.

Kayıtlı Üye

İsim : Samet

Soyad : KAYA

Online süresi : 12 Saat

Skype-MSN : LWaitLean

NOT : Daha Önce Bir Çok Serverde Görev Aldım.

Anladim şeyler=Server Files Weritabani Soacs Acme Satiş Departmani Web Açiklari

üniversiteye geçicem 12 ci sinif bilgisayar okuyorum web tasarim ve yazalimdan iyi anlarim

Kayıtlı Üye

Başvuru Örneği ;

İsim : Caner

Soyad : Dursun

Online süresi : Günlük 14 Saat ( Yemek Molaları Hariç :) )

Skype-MSN : Arizadatabase - [email protected]

NOT : ArizaDatabase DATABASE Editör ,

Eski Çalısılan Firmalar : ( QualityBilisim , Yükselhosting , Ayasofyabilisim , ForzaBilisim , HizBilisim )

Üst Alt
Reklam
Reklam