Ko server açmak ne kadar mantıklı?

Yeni Üye
Arkadaşlar son yıllarda ko ya olan ilgi çok azaldı ve şu anda uskonun ortalama günlük online sayısı 20.000 civarı avrupada ve amerikada tanınmış başka bir uskoya yakın server sexyko günlük ortalama online sayısı 250. Evet şu anda sorunsuz bir server açtık diyelim usko ile bire bir ko oyuncularının uskoyu değil de bizi tercih etme sebebi ne olacak ? yılların uskosu varken neden bizi tercih etsinler ? Diyelim ki sexyko gibi bir online sayısı tutturduk bunların bize getirisi aylık ne kadar olacak? 4 kişilik bir ekip + server kirası yaklaşık olarak aylık 10.000tl gider demek 10.000/250=40 her online üyenin aylık en az 40 tl alışveriş yapması lazım ki her oyuncu alışveriş yapmaz.

Şu anda güzel bir projeye girmek istiyoruz fakat ko bu yatırımı kaldırabilecek bir pazar değil gibi duruyor.

uzun zamandır kodan uzaktım sizce bu projeye emek vermeye değer mi yorumlarınızı bekliyorum.

Kayıtlı Üye
Cevap: Ko server açmak ne kadar mantıklı?

yourkonun sahibi burak a sor ne kadar getirdiğini söylesin sana :)

Kayıtlı Üye

Hiç serverdan maddi bir beklentim olmadığından o konuda bir yorum yapmayacağım ama neden usko vs serverlar varken pvp tutulsun sorusu gelecek olursak hiç bir serverda sadece exp item kasmak için gireni görmedim bütün bu serverlarda oyuncular exp item kasıp pk dan zevk almak ister pvpdeki uzun ömürlü serverlarda koxp bug yok, bug vs cıksa bile ilgili davranıp sorun çözüldüğünden oyuncu kitlesi ellerinde tutmuş oluyorlar

Knight Online Pazar'ı şuanda okulların etkisi altında yaz geldikden sonra gene aynı seviyesine ulaşacaktır.

Fakat Pvp serverların tek riski vardır. Özel Sunucularda yani Kalıcı bi güvenliği yok anlamında, ama bunun gibi vadireleri atlatan serverlar mevcut. Piyasada O kadar çok kişi varki herkez birşeylerle kendini profesör sannediyor veya editörcü oluyor :) bunlardan dolayı saten oyun yapısı iyice değiştirilmeye çalışıyor fakat usko'nun en çok zevk veren versiyonları ve o versiyonlarda nelerin olduğunu, nelerin olmadığını çok iyi bilen birisiyim ama şuanda bi server açılma konusunda birşey diyemem ama piyasada halen ortalama 5,000 üzerinde private server oyuncusu var ve bakın bütün serverlara yetiyor yani bu oyuncu, kısacası 10,000 - 20,000 olduğunda ortalık tamamiyle serverlarla kaynar ...

Üst Alt
Reklam
Reklam