Krowaz Armor & Silah Kırdırma & Premium & KC Kırdırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TyC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Krowaz Armor & Silah Kırdırma & Premium & KC Kırdırma

Öncelikle başarılara diliyorum .Gordugum kadarıyla serverınız güzel ve özellikli bir server.User konusu için śöyle söyleyim.Sabit konularınız ve tanıtımlarınız çok ıyı olmalı.Ve bir tafsiye vereyım.Serverı açmadan önce bir tarih veriniz ve tarih 1hafta veya daha çok olsun.Konularınızı acın açılış tarihine kadar sürekli güncel tutarsanız eminim olacaktır.Tekrar basarılar

TyC

Kayıtlı Üye

Teşekkür Ederim ilginiz için Sabit Reklamlaru Ko-fox.com olmak üzere 2 ayrı siteye daha sabit konu vericem kısa bi süre için Daha kapsamlı bi Server Tanıtım Videosu hazırlayıp Paylaşıcam..

Kayıtlı Üye

Bende server acmayi planliyorum ins hakettigin seyi elde edersin.

Telefonda oldugum icin videoyu izlemedim.

Anladigim kadariyla Homeko tarzi olacak bence en onemli seyi unutma devamlilik babinda yeni gelen useri ezdirmeyecegin bir server bir event ne olursa yap gelen adam cz ye cikabilsin .

Ayrica anti olarak ne kullanmayi dusunuyorsun?

TyC

Kayıtlı Üye

Bende server acmayi planliyorum ins hakettigin seyi elde edersin.

Telefonda oldugum icin videoyu izlemedim.

Anladigim kadariyla Homeko tarzi olacak bence en onemli seyi unutma devamlilik babinda yeni gelen useri ezdirmeyecegin bir server bir event ne olursa yap gelen adam cz ye cikabilsin .

Ayrica anti olarak ne kullanmayi dusunuyorsun?

Anti olarak acme düşünüyorum soacs bazen sorun verebiliyor Homeko Tarzı Düşünmüyorum hafif myko gibi düşünüyorum Uskoya Yakın Özellikli Gelişmiş 1299 Bi Sw açıcam Eventlar Eşit Herkeze Aynı olacak sw girip hemen full + itemli olamayacak kimse bugun başlayanla 2 hafta sonra başlayan arasında daglar kadar fark olmayacak :)

Kayıtlı Üye

Anladim gayet guzel osekilde yapabilirsen iyi ama useri tutmakda zorlanabilirsin

TyC

Kayıtlı Üye

Son zamanlar çogu kişi homekolara alışmış aynı gün full+full item yapmaya emek verip ugraşacak user bulmaz zor gibi :)

Administrator
Yönetici
Yönetici

Başarılı bulmadım. Kc premium kırdırmada özellikle benim yazdıgım yazıların olması çok dikkatimi çekti '' Lütfen relog atın '' ''Güle güle kullanın'' vs. oradan buradan alıntı özelliklerle toplanmış ve yapılmış bir database. Keşke kendi emeklerinle yapsaydın. Yinede başarılar.

TyC

Kayıtlı Üye

Benim Db de Sadece Kc ve Premium kırdırmayı Sunucu firmasından alındı

Pus' için premium iletişim gibi yerleride Aliyaman'ın paylaştıgı panelden aldım

Geriye kalan Krowaz kırdırmayı kendim yaptım

Bi çok düzenlemeleride kendim yaptım uzun süredirde fırsat buldukca kendim düzenliyorum editörcü felan değilim zaten anladıkları yaparım bilmediklerimi araştırır yaparım

Ordan burdan alıtın olrak toplanmış bi db degildir Forumda paylaşılan Aliyaman'ın pus ekletisini kullandım Kc premiumda sunucudan alındı zaten geriside Db nin Eski sahibine ve bana aittir Tşk Ederim Yinede.....

Yeni Üye

Sabit konularınız ve tanıtımlarınız çok ıyı olmalı

Basarılarr

TyC

Kayıtlı Üye

Hazırladıgım Video Resimleride paylaşıcam iyi yada kötü yönlerini sorucam

Tşkler...

Administrator
Yönetici
Yönetici

Benim Db de Sadece Kc ve Premium kırdırmayı Sunucu firmasından alındı

Pus' için premium iletişim gibi yerleride Aliyaman'ın paylaştıgı panelden aldım

Geriye kalan Krowaz kırdırmayı kendim yaptım

Bi çok düzenlemeleride kendim yaptım uzun süredirde fırsat buldukca kendim düzenliyorum editörcü felan değilim zaten anladıkları yaparım bilmediklerimi araştırır yaparım

Ordan burdan alıtın olrak toplanmış bi db degildir Forumda paylaşılan Aliyaman'ın pus ekletisini kullandım Kc premiumda sunucudan alındı zaten geriside Db nin Eski sahibine ve bana aittir Tşk Ederim Yinede.....

Sunucunun sahibi benim dosyaları dağıtıyor o zaman her kimse fazla güvenme senin db nide dağıtırlar

TyC

Kayıtlı Üye

Doğrudur tanınmış bir sunucu firmasından vps kiraladım... satın aldıgım db yi çaldırdım hemde masa üstündeki dosyamı hiç bir şekilde ftp yada başka biryere koymadıgım halde tanıdıgım bir arkadaş sw açmak istedi sunucu kiralamış sw açmaktan anlamadıgı için ben yardım ettim kc pre kırdırma kodlarınıda ordan aldım birkez başıma geldi şimdi local den düzenliyorum inş bu kez sw açınca dosyalarımı çaldırmam...

Kayıtlı Üye

zagora katılıyorum caldırma dosyalarını reklamlarını ıyı yap sw tutar

TyC

Kayıtlı Üye

bu kez çaldırmam inş

tşkler..

Üst Alt
Reklam
Reklam