Kurması Benden Yönetmesi Sizden

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Od1sy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kayıtlı Üye
Arkadaslar ben Server Kurucam Siz Yonetceksiniz

ama yonetmekte belese degil tabi :)

1299 DB,Patchleri,MAP ve Server Files vericeksiniz ben Kurucam

ve Oynıcaz :)

İsteyen varsa Ozel Mesaj atsın.

qqq qqq

Kayıtlı Üye
malmısın ? o kadar server krup gm lik veriyorum sadece dosyaları vermen karsılıgında sen bana baska derdinmi var diyosun bi git ya :D

Kayıtlı Üye
malmısın ? o kadar server krup gm lik veriyorum sadece dosyaları vermen karsılıgında sen bana baska derdinmi var diyosun bi git ya :D

Mal olan sensin dosyaları adam sana niye versin ki sen kimsin nesin ne yaparsın sana hangi sıfatla dosyaları vericek.O kadar kolay sanıyosun sanırım bu işleri.

Kayıtlı Üye
lan bi git 2 gündür 18xx,15xx,14xx,1397 Server Kurdum Hepsinde ya canavar hatası var ya boss atılmıyor yada başka birşey 1299 arıyorum ve boyle bişey soyledim güvenen verir dosyaları alır gmligi bu kadar basit

Kayıtlı Üye
1299 saglam anti soacs bunuda poyrazbilisim pvphosting'den alabilirsin paralı normal'den birhalt yapamazsın 1299'da

Kayıtlı Üye
babamın Kullandığı VPS Pcmiz var sitesini açık tutuyoruz onla babamdan izin aldım ona serverimi kurucam 1299 db,map,patch,files verene gmlik veriem

Kayıtlı Üye
gmlik :D hangi cagdasın zaten 1 gb vds lisanslı soacs 40 tl adam zahmete gircegine alır ceker :) soacs satin al 100 tl kirala 50 tl.

Kayıtlı Üye
tamam siz kingsiniz dicek bişey bulamıyorum pc si vista olanlar gm lik veririm diye soyledim ben siz bilirsiniz veren verir boş yorum yapmayın yyaw

Kayıtlı Üye
@Od1sy Alinma Ama Gereksiz İşle Uğraşıyorsun. Tabiki Herşeyin Başı Böyle Anlayacaksın Şu Anki Uğraştığın İşin Gereksizliğini Ama Normal bir VPS sunucuyla Olmaz Bu İş Sağlam Bir Sunucu Bulman Gerekiyor Ve Lisanslı Server Files Lazım Diğerleri Hata Çıkartıyor Saldırı Yiyor Benden Söylemesi Boşuna Uğraşma Git Ko Satan Sunucuya de Adamlar A'dan Z ye kursun Versinler Sana

Üst Alt
Reklam
Reklam