- Konu Yazar
Merhabalar, forumunuza yeni üye oldum bazı paylaşımlara bakmak istedim ama her konuda linki görmek için cevap yazınız diye gereksiz bir forum eklentisi mevcut.
Konuya giriyorum 500 küsür sayfa "asdasddfsdf" tarzında saçma sapan yorumlar yazılmış.
Bu tarz bir sistem forumculuk mantığına uymuyor.
Benim konu ile alakalı bir derdim veya sorum olsa konu altına yazsam kaybolup gidecek.
Bir de indirmediğim ve denediğim bişey için nasıl yorum yapayım?
Ek olarak boşuna sitenin veritabanı şişiyor sitede gereksiz bir yoğunluk oluşuyor.
Yorumların çoğu "asdasdasd" gibi anlamsız cümleler olduğu için google tarafındanda olumsuz karşılabileceği düşüncesindeyim.
Ben bu tarz bi sisteme gerek olmadığını hatta siteye zarar verdiğini düşünüyorum, sadece forumun altında gözüken mesaj sayısını arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Bu eklentinin kaldırılmasını öneriyorum, tabi karar sizin saygılarımla.
Konuya giriyorum 500 küsür sayfa "asdasddfsdf" tarzında saçma sapan yorumlar yazılmış.
Bu tarz bir sistem forumculuk mantığına uymuyor.
Benim konu ile alakalı bir derdim veya sorum olsa konu altına yazsam kaybolup gidecek.
Bir de indirmediğim ve denediğim bişey için nasıl yorum yapayım?
Ek olarak boşuna sitenin veritabanı şişiyor sitede gereksiz bir yoğunluk oluşuyor.
Yorumların çoğu "asdasdasd" gibi anlamsız cümleler olduğu için google tarafındanda olumsuz karşılabileceği düşüncesindeyim.
Ben bu tarz bi sisteme gerek olmadığını hatta siteye zarar verdiğini düşünüyorum, sadece forumun altında gözüken mesaj sayısını arttırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Bu eklentinin kaldırılmasını öneriyorum, tabi karar sizin saygılarımla.