Logoswar ipe sapa gelmez bahaneler

Yeni Üye
Arkadaşlar uskoyu bırakarak burada oynamaya karar verdim bir arkadaşımın vesilese oldu. oyun içerisinde kc satışı yasak. Arkadaşım bana kc yi başlamam adına hediye mahiyetinde verdi. Fakat oyun yönetimi lakayıt bir ağızla o kadar kc yi kimse kimseye vermez gibi bir sebeple karakterimi blokladı.(o kadar kc yi kimse kimseye vermezmiş.Oyun yönetiminin kanıtı ve gerekçesi bu) O kadar kc de dolayısı ile çöpe. Sonuç olarak şahsın para kazanamadıgı her durumda banlanırsınız. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Konuşmanın sadece küçük bir kısmını gönderiyorum. İnanın ki mesele kc veya karakter bloklanması ile ilgili değildir. Tabiki bu yapılan pvp serveri bizler için eğlence yapan veya işleten kişi için ticarettir. Fakat bizlere hiçbir şekilde mantığa yatmaz elinde hiçbir kanıt olmadan ipe sapa gelmez sebeplerle arkadaşımın bana hediye ettiği kc sebebi ile banlayan bir oyun bugün beni yarın sizi madur eder. Aynı paylaşımı logoswarın bulunduğu youtube üzerindeki her videoda ve kullanıcıların her yorum yapabildiği alanlarda paylaşmaktayım iyi forumlar.

Üst Alt
Reklam
Reklam