LogosWar'da Keyfi Ban Atılıyor..

Yeni Üye
Logoswar adlı pvp serverda nisan ayından beri lLeGrunTl isimli oyuncuyum. Uzun zamanlar emek verdiğim charım logoswar ve ardreamwar gm'si UgurKeles tarafından ortada hiçbir sebep yokken banlandı. Sırf birilerine yaranmak uğruna ortada hiçbir hile hurda yokken haksız bir şekilde banlandım. Kendisiyle instagramdan irtibata geçmeye çalıştım engelledi. Daha sonra farklı sosyal medya platformları kullanarak iletişim kurmaya çalıştım hiçbirisine dönüş yapmadı. Oyun içerisinden pm attırdım keyfi olarak attığı banı kaldırmayacağını ifade etti. Olan benim bunca zamandır verdiğim zamanıma ve emeğime oldu.

Biz 1 asas ve 1 mage olarak oyunumuzu oynamaktaydık. Asas sürekli lup atıyor ben de nt'ye girenleri açığa çıkarıyordum. Bu uzun zamandır yaptığım bir şey ve oyundaki uzun süreli playerların çoğu benim bu huyumu bilmekteydi. Hatta arkamdan sövüp sonra gelip helallik isteyenler bile oldu. Dediğim gibi lup olduğu için görünmezlik basanları görebiliyordum. 25.12.2020 Cuma günü akşam 23:00'dan sonra ardreamda nt'ye girenleri açığa çıkarıyordum. Sırf birilerine yaranmak ve oyuncu kaybetmemek için aylardır emek veren beni hiçbir şekilde hile vs kullanmıyorken banladı. Ve hiçbir şekilde mesajlarıma dönüş yapmadı çünkü ortada bunu gerektirecek hiçbir sebep olmadığının kendisi de farkında.

UgurKeles isimli gm'nin yönettiği serverlarda hiçbir şekilde keyfi olarak banlanmayacağınızın garantisi yoktur. Umarım yaptığı bu hatanın farkına varır ve olması gerektiği gibi emeğimi bana iade eder. Aksi takdirde vebali birilerinin sözüyle ve oyuncu kaybetmemek için aylarca bu serverda zaman geçiren beni haksız yere banlayarak emeğimi hiç eden logoswar ve ardreamwar gmsi UgurKeles'in boynunadır. Biraz olsun inançlı birisiysen yaptığın yanlışı düzeltirsin.

Üst Alt
Reklam
Reklam