Mage Skilleri

Kayıtlı Üye
Bu zamana kadar sanırım forumdaki db/server files'ların %90ını denemişimdir heralde, açıklamada skiller sorunsuz denilmiş ama hepsinde klasik; magenin Blink-Guard Summon-ice lr skillerinde sorun var.

Dragon ya hiç çıkmıyor ya çıkıyor atack yapmıyor ya da aynı ırk'ın z'ye geliyor vs.

Blink bazen düzgün atıyor bazen de ileri atacağına sağa sola geriye ya da olduğu yerde hiç zıplamıyor

İce lr tutma oranı düzenlenmiyor, çok araştırdım bütün konularda hep success rate tutma oranıdır denilmiş ama success rate skilin tutma oranı değil R casting failed derecesi.

Dragon hadi neyse de ice-lr tutma konusunda ve (lr 80)Blink için nasıl nerden bi düzeltme yapılması lazım? Skill editörle baya baktım Skill tablolarına bakınca herşey normal görünüyor ama stabil çalışmıyor

Ash

Merhabalar,

Kullandığınız versionu söylemediğinizden dolayı detaylı bir açıklama yapamıyorum lakin

söylemiş olduğunuz bütün sorunlar source taraflıdır. Yapılan açıklamalarda db kısmı olarak skiller sorunsuzdur.

Source bilginiz ne derece de bu konu hk. bilgi verebilirseniz daha iyi yardımcı olurum

iyi forumlar

Kayıtlı Üye
Versiyon 20-21xx ve üzeri elimdeki source'ler, db tarafında sorun yok dediğim benim anladığım kadarıyla yok yani :) Source bilgim de orta derece diyebilirim, kendi araştırma ve çabamla ögrendiğim kadar :)

Ash

Source kısmında "void MagicInstance::ReflectDamage" aramanızı ve bakmanızı isterim

Skill kısımları MagicInstance kısmından belirli yerleri tam olarak entegre etmenize yarar sağlar kodlara bakarsanız anlarsınız zaten

Source kısmında "enum BuffType" aramanızı ve bakmanızı isterim

Bu kısım ise skillerin hangi özelliklere sahip olduğunu belirler(Guard Summon burada işlev gösterir)

Umarım söylediklerinize uygun bir bilgi vermişimdir. İyi forumlar

Kayıtlı Üye
Source kısmında "void MagicInstance::ReflectDamage" aramanızı ve bakmanızı isterim

Skill kısımları MagicInstance kısmından belirli yerleri tam olarak entegre etmenize yarar sağlar kodlara bakarsanız anlarsınız zaten

Source kısmında "enum BuffType" aramanızı ve bakmanızı isterim

Bu kısım ise skillerin hangi özelliklere sahip olduğunu belirler(Guard Summon burada işlev gösterir)

Umarım söylediklerinize uygun bir bilgi vermişimdir. İyi forumlar

Evet, söylediğiniz kısımlara bakacağım çok teşekkürler bilgilendirme için.

Üst Alt
Reklam
Reklam