- Konu Yazar
Panel:Maxko.org
1-59 lwl worm keserek direk 59 olabilirsiniz.
59-80 lüfer Emc Haritasında Spoiler vb. Yaratıklarda 80 olabilirsiniz.
80-85 Cz Ronark Land Bölgesinde Townun Arkasında Bulunan Lord Draculada kolayca 85 olabilirsiniz. 85 olmak 1 lwl den başlayıp 15 dknızı alır.
Başlangıç İtemi Olarak Aldığınız İtemler Sizi Hem Pk Hem Farmda Rahatlatıcaktır.
Bu görselde Gördügünüz mobdan Easy Mss Elde Edebilirsiniz.
Elde Ettiğiniz Mss Yi Menissah Event npcden Giriş Yapabilir.
Hero Armor Part=https://hizliresim.com/VpHg8o
Dragon Armor=https://hizliresim.com/M8EMwE
Her Dragon Parçası Görsellerdeki Gibidir.
Kc Achive
Ayrıca Kc Görevi Veren Bu npcde Otamatik Kc Kazanıcağınız Görevleri Görebilirsiniz Kc ile Pustan istediğiniz İtemi Alıp Gücünüze Güç Katabilirsiniz.
Bu NpcDen Belirli Quest İtemi Karşılığı Ve Np Vererek Chaos İtem Elde Edebilirsiniz.
Knight Castle
Burada Tier İtem Krowaz weapon Düşürebilir içeridi Dilediğiniz Gibi Farm Yapabilirsiniz.
Oyun İçi Etkinliklere Katılabilir Burdan Degerli Takılar Elde Edebilirisniz.
Ayrıca Cz Bowl Ve Town önünde Bulunan Crystalleri Kesip Spin Elde Edip ÇarkıFelekten Degerli Eşyalar Elde Edebilirsiniz.
Sclerinizi Sundriesten Alabilir Oyun İçin Ekstra Ücret Ödemek Zorunda Kalmazsınız.
Ayrıca Cz Bölgesindeki Lord Draculadan Silver Bar Kasabilirsiniz Ve Easy Mssden Drop Oranı Gayet Yüksektir.
Böylece Bedava Oynama Keyfinin Tadını Çıkartabiliceksiniz.
Oyuncular Arasındaki Damageler Gayet Orantılı Olup Birbirinden Farklı Skiller Ve İtemlerle
Sadece Playerlığınızı Konusturucağınız Bu Serverda Sizler Gibi Oyuncuyum Daha Fazla Oyuncu Kitlesiyle Daha Zevkli Bi Oyun Oynama Fırsatını Siz Değerli Arkadaşlarımla Paylaşmak İstedim Daha Dün Başladım Ve Hiç Pişman Değilim 1 Haftalık Serverlara Para Vermekten Bıktıysanız En Doğru Adress Maxko.org.
1-59 lwl worm keserek direk 59 olabilirsiniz.
59-80 lüfer Emc Haritasında Spoiler vb. Yaratıklarda 80 olabilirsiniz.
80-85 Cz Ronark Land Bölgesinde Townun Arkasında Bulunan Lord Draculada kolayca 85 olabilirsiniz. 85 olmak 1 lwl den başlayıp 15 dknızı alır.
Başlangıç İtemi Olarak Aldığınız İtemler Sizi Hem Pk Hem Farmda Rahatlatıcaktır.
Elde Ettiğiniz Mss Yi Menissah Event npcden Giriş Yapabilir.
Dragon Armor=https://hizliresim.com/M8EMwE
Kc Achive
Bu NpcDen Belirli Quest İtemi Karşılığı Ve Np Vererek Chaos İtem Elde Edebilirsiniz.
Knight Castle
Oyun İçi Etkinliklere Katılabilir Burdan Degerli Takılar Elde Edebilirisniz.
Sclerinizi Sundriesten Alabilir Oyun İçin Ekstra Ücret Ödemek Zorunda Kalmazsınız.
Ayrıca Cz Bölgesindeki Lord Draculadan Silver Bar Kasabilirsiniz Ve Easy Mssden Drop Oranı Gayet Yüksektir.
Böylece Bedava Oynama Keyfinin Tadını Çıkartabiliceksiniz.
Oyuncular Arasındaki Damageler Gayet Orantılı Olup Birbirinden Farklı Skiller Ve İtemlerle
Sadece Playerlığınızı Konusturucağınız Bu Serverda Sizler Gibi Oyuncuyum Daha Fazla Oyuncu Kitlesiyle Daha Zevkli Bi Oyun Oynama Fırsatını Siz Değerli Arkadaşlarımla Paylaşmak İstedim Daha Dün Başladım Ve Hiç Pişman Değilim 1 Haftalık Serverlara Para Vermekten Bıktıysanız En Doğru Adress Maxko.org.