- Konu Yazar
Merhabalar saygıdeğer forum halkı, öncelikle googlede aradım taradım fakat source codeler paylaşılmış ama bu şu işe yarar gibi bişi bulamadım yani mantığını bulamadım, bilen bir arkadaş var ise bunu paylaşırsa dualarım onunla birlikte
bide zamanı varda tüm sınıfları anlatırsa uff 
Benim bu merakımı maruz görün ama öğrenmek istiyorum, ilk önce ebenezer her bağlanan yeni kullanıcı için cuser classından nesne oluşturulup bunu threading mi yapıyor, yani mesela 1500 user olsa serverda 1500 tane threaded cuser nesnesimi olacak?
Yada typedef std::unordered_map<std::string, CUser *> NameMap;
bunun gibi template nesnesi oluşturulup cid ile mi kontrol ediliyor. threading tam olarak nerede kullanılıyor ve bu bilgiler sqlden nasıl cuser classına aktarılıyor. programlamaya yeni başladım öğrenmek isterim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
//konu yanlış yere açtım amma olsun mantık önemli

Benim bu merakımı maruz görün ama öğrenmek istiyorum, ilk önce ebenezer her bağlanan yeni kullanıcı için cuser classından nesne oluşturulup bunu threading mi yapıyor, yani mesela 1500 user olsa serverda 1500 tane threaded cuser nesnesimi olacak?
Yada typedef std::unordered_map<std::string, CUser *> NameMap;
bunun gibi template nesnesi oluşturulup cid ile mi kontrol ediliyor. threading tam olarak nerede kullanılıyor ve bu bilgiler sqlden nasıl cuser classına aktarılıyor. programlamaya yeni başladım öğrenmek isterim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
//konu yanlış yere açtım amma olsun mantık önemli