Merhaba 5 dakikanızı ayırıp okurmusunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MyLifeBiLike

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Foruma tekrar üye olma sebebim forumda dolandırıcı olduğuma dair duyumlar gezmiş bir aralar ATASAY,NxWile, bana bildirmişti fakat geçirdiğim ameliyat sebebiyle pek bilgisayar başında olmuyordum şimdi bana bu iftirayı atan arkadaş banka dekontu varmı ?, konuşmaların kanıtı varmı? , hadiyin onu bunu geçtim birkere nxwile yani göktuğ benim o olayların sırasında ameliyat olduğumu biliyor ameliyat olduğum halde insanlarla konuşup dolandıramam öyle değilmi? herneyse vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.

Cevap: Merhaba 5 dakikanızı ayırıp okurmusunuz.

Kes *** Yalan Dolan Hepsi Var Alimde Lale Neyin Kafasındasın Sen.. Skype Girip ooo Selcuk sen buralara gelirmiydin yazdıgımda Neden Skypeden Sıldın Madem ? Yalancı Kopek Benim Ağzımı Açtirma Butun Konusmaların Kayıtları Saten Karakola Verildi Gelip burda masum Velet rolu yapma.

Al 02.09.2013 Saat 12:21:10 Z0035003 Soke Aydın

İşlem :Para Yatırma

Hesap No : 0860-xxxx8611-5004 Firma Forlife Online ŞTD

Yatırılan Fiyat : 300 TL

Onay Adı Kullanılan İsim : Remzi Atçemur

Alış Veriş Yapılan : 400 Kc

Hesap Numarası Kıbrıs ait

Al bunlarda Fırma Telefonları

0324 358 12 58

505 559 63 73

Al ogun Alış Veriş Yaptıgn Pc İp Numarası

88.238.41.159 Sen Kafanı yorma Sen daha kımınle ugrastıgını bılmıyorsun gelip bide bura kendini doğru çıkarmaya çalışmısın..

*** daha 18 ine yeni gircen Evin adresi telefon numarası saten hepsi suan karakolda belli ama vermiyolar verseler bana istanbula gelip senden o parayı alamsınıda bılırım.

Ben bunları ***umden uydurmuyorum

Bana Bunları Forlife Online Sahıbı Soyluyor.. Şimdi Ağzımı Açtırmadan Kaybol burdan

Forum dışında yaptıgınız alısverıs vb konuları forum ıcıne tasımayın ayrıca konu ıcerısınde kufur vb argo kelıme kullandıgınız ıcın rutbenız alınmıstır.Lütfen bu tür konulara dikkat edelim.

Forum dışında yaptıgınız alısverıs vb konuları forum ıcıne tasımayın ayrıca konu ıcerısınde kufur vb argo kelıme kullandıgınız ıcın rutbenız alınmıstır.Lütfen bu tür konulara dikkat edelim.

Rutbe Felan umrumda değil dostum Gelmiş burda ağız kalabağılı yapıyor. Normal olarak Kan beynıme sıcradı bende yazdım boyle veletler ınsanın canını sıkıyor illa bulup gerekenı yapacaksın aklı basına gelsin... kusura bakma artık.

Konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam