Merhaba sayın yetkililer sorunuma çözüm olur musunuz lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan POWER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlı Üye
Merhabalar, 05/12/2015 tarihinde chatbox'dan banladım "TheSky" tarafından ve haksızlık olduğunu düşünüyorum, ben 2013'den bu yana bu forumda bir kullanıcıyım, kimse bir saygısızlığımı argo kelimemi görmemiştir herkese saygılı ve seviyeli oldum, elimden geldiğince anladığım ve yettiğim kadarıyla herkese yardımcı oldum ama chatbox'dan satısını yapmış olduğum database için bir mesaj attım diye banlanıldım sizce bu adaletli oldu mu ? en azından bir uyarı yapılması gerekmez mi? ben sizden ayrıcalık beklemiyorum sadece sorunuma güzel bir cevap bekliyorum TheSky arkadaşıma özel mesaj attım cevap verme tenezzülünde bile bulunmadı sağolsun burada ben acıtasyonda yapmıyorum ilgi bekliyorum teşekkür ederim.

Cevap: Merhaba sayın yetkililer sorunuma çözüm olur musunuz lütfen

Merhabalar,

Chatbox'ta yapmış olduğunuz yazı içerikleri forum kurallarını ihmal ettiği için belli bir süre çerçevesi altında hesabınız Chatbox'a engellenmiştir. Yapmış olduğum durum incelemesi sonucunda bugun saat 12:23 de hesabınızı tekrar eski haline gelecektir.

İyi forumlar.

Kayıtlı Üye

Merhaba, bende tam olarak bundan bahsediyorum uyarınızı göremedim? öyle direk ban atılmaz ben 2-3 günlük bir kullanıcı değilim, ayrıca ban attıktan sonra bilgilendirmeni türkçe yaparsan sevinirim kendi dilini konuş.

Kayıtlı Üye

Merhabalar ,

Öncellikle konuya bize yardımcı olabileceğiniz ceza almadığınızı düşündüren bir resim, video ya da belgelendiren bir içeriğiniz var mı?

Kayıtlı Üye

Merhabalar ,

Öncellikle konuya bize yardımcı olabileceğiniz ceza almadığınızı düşündüren bir resim, video ya da belgelendiren bir içeriğiniz var mı?

Söylemek istediğinizi tam olarak anlayamadim tam acarsaniz daha iyi olur.

Kayıtlı Üye

Söylemek istediğinizi tam olarak anlayamadim tam acarsaniz daha iyi olur.

Şunu belirtmek istiyorum tüm KO - FOX bünyesinde bulunan üyelerimiz için. Ne olursa olsun forumda gerçek hayatta ve ya başka bir yerde hakkınızı savunurken elinizi güçlendirecek bir belgeniz olsun. Bu ses kaydı resim video vb. materyaller olabilir. Forum için bile chatte bir çok kullanıcın hatalarını görmezden gelindiğini düşünüyorum. Sizden bunu istemiştim. Çünkü herhangi bir kelime ve cümlenin gidişatı olayın nasıl gidişatı belirler. Bir çok uzun süredir burada olan ailedeki birer üye olarak görüyorum ve foruma forum kurallarına daha uyduğunu görüyorum ve öyle olması gerekiyor. Açıkçası eski üyelerin forum kurallarını ihlal edişini ben daha ağır cezalar veriyorum. Uzun lafın kısası daha dikkatli olmanız gerekiyor ama konunuz için teşekkür ederiz her insan hata yapabilir yetkililer olsa bile .

İyi forumlar

Kayıtlı Üye

Merhabalar ,

Şimdi arkadaşıda tanımıyorum sizide ancak mantıklı olan şöyle bir düşünür ? Suçu ispat etmek için kullanılır resim fotoğraf veya videolu delil ortada olmayan suçu nasıl savunursunuz bir delille açıklayabilirmisiniz ?

Kayıtlı Üye

Şimdi arkadaşıda tanımıyorum sizide ancak mantıklı olan şöyle bir düşünür ? Suçu ispat etmek için kullanılır resim fotoğraf veya videolu delil ortada olmayan suçu nasıl savunursunuz bir delille açıklayabilirmisiniz ?

Şöyle cevap vereyim başka bir forum üyeliğiyle chatin ssini alabilir

Kayıtlı Üye

@POWER tanıdığım bir arkadaşdır forum içerisinde gerek aktivitesi olsun gerek yardımı olsun elinden geleni yapar problem çözülmüştür umarım :)

Gereken açıklama bizzat kendim açıklamış bulunuyorum.Konunun olaydan kopuk yerlere bağlanması sonucu konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt
Reklam
Reklam