Merhabalar , Ai server connect fail hatası ...

Kayıtlı Üye
Merhabalar , uzun suredır degısık maplarla denıyorum 1 turlu halledemedım , eskıden x-trap maplarla yama yapıp server dosyalarını acabılıyorum ama eskı maplar elımde olmadıgı ıcın ( wps sırketlerının 1 ara kapandıgı zamanlarda ) databaseyı kullanamıyorum su anda . Databasenın eskı halıne export etmeye calısıyorum bazı seylerı export ımport etmeyı basaramıyorum ztn :))

Sorunun kaynagını nasıl bulup halledebılırım , uzun suredır ugrasıyorm , yardımcı olursanız sevınırım . ( RONARK LAND BASE , RONARK LAND , ARDREAM eklıdır databasede , base ıle ardream sılıp denedım genede hallolmadı ... )

O zaman senin aldıgın hata baska birsey , o soyledigin hatanın kesin cözümleri bunlar.

Screenshot felan at , düzgünce anlat sen sadece orda ne yaptıgını anlatmıssın , konu başlıgındaki hataya göre cözüm sundum ben sana.

Kayıtlı Üye
Ebenezer acılırken aiserver connect faıl , baska database deneyınce sorun yok , maplarda buyuk ıht 1 sorun var ama bılemıyorum . Ebenezer loglarından bulunabılır mı hata ? Telefondan su an ınternete gırdıgım ıcın Screenshot olmaz , ancak yarın yapabılırım ...

---------- Yorum eklendi 00:14'da ---------- Önceki yorum 00:13'da ----------

delete from K_NPCPOS where NpcID not in (Select sSid from K_NPC) and ActType >= 100

delete from K_NPCPOS where NpcID not in (Select sSid from K_MONSTER) and ActType <=99

bu koduda gormustum 1 yerlerde denedım hala aynı

Tamam kardesim anlattıgın hatanın cozum yolları onlar baska da cozum yolu yok zaten.

O kod ai serverin hic acilmamasının sebebi yani k_npcden sildigin npcyi k_npcpostan silmezsen o hic acilmaz ai server.

Kayıtlı Üye
e bu ebenezer bu databasede neden acılmıyor pardon ? :)

---------- Yorum eklendi 00:24'da ---------- Önceki yorum 00:17'da ----------

1 sey dıcem databasenın bıraz eskı halı var , ıtem tablosu fln alıp export etsem eskı halıne , olur mu ? cunku databasenın 6-7 gun oncekı halınde sıkıntı yok , serverfılesler acılıyor sorunsuz

---------- Yorum eklendi 00:29'da ---------- Önceki yorum 00:24'da ----------

Neyse sağol TamBiyPich ...

diğer dblerden importlarsan sorunun çözülür ancak pek önermem o db ile bunun npc kodları v.s uyuşmayabilir.

Kayıtlı Üye
e ben sorunun nedenını bulamaz mıyım ? ebenezer 1 kez sayıyor acılırken ( QUEST INFO READ FAIL (111)(24) DİYE ...

Üst Alt
Reklam
Reklam